- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Angajatorii încep să fugă de Generația Z. „Le-am spus că iubiții lor nu pot sta cu ele în timpul serviciului”. Cazul hilar al unor chelnerițe din Bucuresti

25 Oct, 09:38 • Gabriela Andreescu
Un patron de cafenea s-a văzut nevoit să închidă temporar localul din lipsă de personal. Chelnerițele pe care le-a angajat, tinere din Generația Z, s-au dovedit a avea niște pretenții cel puțin deplasate pentru locul de muncă. Exasperat, proprietarul a postat un anunț pe ușa localului, iar acest anunț a ajuns viral pe internet.
Angajatorii încep să fugă de Generația Z. „Le-am spus că iubiții lor nu pot sta cu ele în timpul serviciului”. Cazul hilar al unor chelnerițe din Bucuresti

Două chelnerițe tinere și-au dat demisia de la locul de muncă, dar motivul este unul hilar: Patronul localului le-a spus că iubiții lor nu pot sta cu ele în timpul orelor de program.

Deși credea că le-a oferit un program de lucru lejer, salariu atractiv, mediu de lucru primitor, se pare că cerințele celor două chelnerițe au fost mult peste ceea ce acesta le-a oferit, informează Cancan. Cele două fete au considerat normală prezența iubiților lor în timpul programului de muncă și, în momentul în care au fost atenționate, au demisionat.

Nevoit să închidă temporar cafeneaua, patronul a postat un anunț pe ușa localului prin care și-a cerut scuze și a informat cu privire la condițiile care au dus la situația actuală:

„Ne cerem scuze, dar avem din nou ÎNCHIS. Chelnerițele și-au dat demisia pentru că le-am spus că iubiții lor nu pot rămâne cu ele în timpul serviciului.”

Anunțul postat de angajatorul rămas fără chelnerițe
Anunțul postat de angajatorul rămas fără chelnerițe

Patronul a scris că este în căutare oameni, dar aceștia trebuie să nu facă parte din Generația Z, întrucât tinerii din această generație sunt incompatibili cu cerințele de pe piața muncii.

Citește și: Scandal în industria produselor de înfrumusețare. L’Oreal dat în judecată de o femeie care îi acuză că produsele lor i-au cauzat cancer

Proprietarul cafenelei a informat că preferă  angajați din generațiile mai în vârstă, care înțeleg minimul din cerințele unui loc de muncă.

”Ne cerem scuze, dar avem din nou ÎNCHIS. Chelnerițele și-au dat demisia pentru că le-am spus că iubiții lor nu pot rămâne cu ele în timpul serviciului. Nu angajați generația Z! Nu au idee ce înseamnă MUNCA.

Deci, ANGAJĂM. Condiția: născuți între `80 – `95.”, este anunțul patronului de cafenea în geamul locației sale.

 

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult