- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Care este profesia pentru care s-a pregătit Jamila. Ar fi putut fi politician de carieră, dar a ales bucătăria

28 Mar, 15:45 • Russo George
Jamila a făcut din pasiunea sa pentru gătit o adevărată carieră, deși meseria pe care o avea în trecut nu are nicio legătură cu drumul ales astăzi. Jamila, pe numele său real Geanina Avram Staicu, a ajuns la sufletul urmăritorilor săi cu rețetele gustoase pe care le pregătește.
Care este profesia pentru care s-a pregătit Jamila. Ar fi putut fi politician de carieră, dar a ales bucătăria

Pe numele său Geanina Avram Staicu, românca are peste 1,8 milioane de urmăritori pe reţelele sociale, unde postează materiale video cu reţetele culinare pe care le pregăteşte. Numele Jamila l-a primit de la bunica soţului său de origine marocană.

Jamila a crezut că o să lucreze toată viața într-o corporație, pentru că pentru asta se pregătise, dar destinul i s-a schimbat într-un moment. A ajuns un vlogger cunoscut, iar asta datorită trucurilor și rețetelor pe care le aplică în bucătărie.

„Eu de meserie sunt inspector în relații internaționale, pentru că am terminat Studii Europene și Relații Internaționale la Universitatea din București. Mă gândeam că o să lucrez într-o corporație și că o să am un program din acela de la 9 la 17 și aceasta va fi viața mea. Nu îmi imaginam că Jamila se va transforma într-un fenomen. Am fost și noi șocați de succesul acesta, dar l-am văzut ca pe o oportunitate de a investi în continuare și asta am și făcut, am investit în continuare în noi ‘, a spus Jamila în emisiunea „Asta-i România”, difuzată pe Kanal D.

Jamilla și-a făcut debutul în vlogging în 2021. Atunci, Geanina a început să posteze diverse rețete pe canalul său de YouTube.

Citeşte şi: Se majorează subvenția APIA pentru vaca de lapte! Președintele Comisiei de Agricultură din Senat: ”Este un lucru pozitiv”

„Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate. Dar au venit oameni străini, pe care nu îi cunoșteam și au început să crească vizualizările și oamenii să îmi ceară rețete în continuare.

Atunci am zis- OK, nu facem doar rețete marocane, că oamenii nu vor doar rețete marocane. Și am început să facem rețete românești, rețete internaționale, rețete în general. Ziceam, hai să facem ce ni se cere! Atunci și acum, punem foarte mare preț pe comunitate”, a declarat Jamila.

Jamila a învățat să gătească în copilărie. A existat un moment în care mâncarea pe care părinții i-o lăsau nu i-a mai plăcut, așa că a luat măsuri, mai precis și-a pus iscuința la treabă și nu a dat greș.

Citeşte şi: Cum a descoperit Rachel rețeta succesului. Metoda prin care o mamă a doi copii a reușit să obțină venituri considerabile din confortul propriei case