- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât cere cunoscutul Constantin Enceanu pentru o oră de cântat la nunți „Nu cer foarte mult. Nu am însă un tarif negociabil”

01 Jul, 21:16 • Constantin Cristina
Constantin Enceanu, cântărețul de muzică populară, a dezvăluit câți bani primește pentru o oră la un eveniment. Artistul spune că nu cere extrem de mult.
Cât cere cunoscutul Constantin Enceanu pentru o oră de cântat la nunți „Nu cer foarte mult. Nu am însă un tarif negociabil”

Apreciatul interpret, Constantin Enceanu, este unul dintre cei mai solicitați cântăreți de muzică populară pentru evenimente. Acesta a dezvăluit care este tariful pentru un show de o oră, potrivit playtech.ro. Artistul spune că nu cere foarte mult, însă tariful nu poate fi negociabil.

Citește și: Cei mai mulți artiști sunt freelanceri! Studiu UNATC a arătat ce se întâmplă cu absolvenții de arte

Cât cere cunoscutul Constantin Enceanu pentru o oră de cântat la nunți „Nu cer foarte mult. Nu am însă un tarif negociabil”

„Cine dorește să îi cânt la nuntă să mă sune și discutăm. Nu cer foarte mult. Nu e nimic de ascuns, doar le dau factură, chitanță, nu cânt la negru, nici n-ai cum, nu merge. Nu am însă un tarif negociabil”, a spus Constantin Enceanu.

„Cer 1.500, 1.700 sau 2.000 de euro, în funcție de distanță, dacă e departe de casă. Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă. În străinătate, nu mă mai duc, nu am timp, am deja foarte multe evenimente, aici, în țară. Merge bine, ca în ultimii 20 de ani”, a completat artistul.

Constantin Enceanu
Constantin Enceanu

Artistul Constantin Enceanu este căsătorit de mai bine de 35 de ani

Constantin Enceanu este căsătorit de peste 35 de ani cu Angela Enceanu. Aceștia au o fiică, Cătălina, care la rândul ei are doi copii. Preaiubitul interpret vorbește despre relația lui cu Angela, mărturisind faptul că, au existat discuții contradictorii, dar nu s-a gândit niciodată să se despartă de partenera sa, povestind și cum s-au cunoscut.

„Tinerii în ziua de astăzi nu mai au răbdare. Nu am spus niciodată „gata” în mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodată nu i-am spus soţiei mele că am terminat-o. Dacă aş fi zis-o înseamnă că m-aş fi gândit, dar nu am făcut-o niciodată. Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decât atunci când simţi că ruptura va exista sigur.

Sunt drăgăstos cu persoanele de lângă mine, aşa am fost dintotdeauna. Pe mine căsnicia m-a ajutat să mă maturizez, dar nu m-a schimbat dramatic. Eu cu soţia mea ne pupăm pe obraz de fiecare dată când plecăm din casă. Când ne întâlnim ne pupăm. Asta este o apropiere şi face relaţia şi mai strânsă. Spunem din suflet „te iubesc”. Când spun asta, nu o spun gratuit. Sunt prea sincer”, a explicat interpretul de folclor.

„Pe soţia mea am cunoscut-o pe vremea când lucram la Întreprinderea de Transformatoare şi Motoare Electrice Filiaşi. Eu eram la staţia de radio amplificare, unde se punea muzică şi angajaţii dădeau dedicaţii pentru colegi. Ea lucra la Oficiul de Calcul şi venea să dea dedicaţii pentru colege. Uşor-uşor ne-am cunoscut, ne-am apropiat, am considerat că există ceva care ne atrage”, a mai spus artistul.

Alte articole: Cât costă să îți cânte Andra la un eveniment privat. Sumele pe care le cere la o nuntă în 2023