- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât costă să îți cânte Andra la un eveniment privat. Sumele pe care le cere la o nuntă în 2023

27 May, 22:10 • Stefan Simion
Îți dorești ca Andra să fie parte din evenimentul tău? Iată cât cere artista pentru o petrecere privată de neuitat.
Cât costă să îți cânte Andra la un eveniment privat. Sumele pe care le cere la o nuntă în 2023

Andra continuă să fie de departe una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, asta datorită talentului său, motiv pentru care este preferată mereu la evenimente private. Andra este una dintre cântărețele care este foarte solicită și pentru că agenda ei este mereu plină, tariful este pe măsură.

Cât cere Andra la o nuntă sau la un eveniment privat

Așa cum s-a anunțat de mai multe ori, la evenimente mari precum nunți sau botezuri, Andra are două programe, fiecare de cate 45 de minute. Unul este cu muzica pop, iar al doilea cu muzica populara.

Fiecare costă câte 6.000 de euro, la care se adaugă cheltuielile pentru transport, cazare și masă. Cele din urmă se aplică și pentru întreaga echipă a artistei.

Vezi și: Salariul din România plătit cu 1600 de euro. Ce presupune jobul de cloud systems administrator

Popularitatea și succesul aduse de hit-urile proprii au adus-o pe Andra în rândul artiștilor ce aveau să facă parte din turneul național LIDL Mix Music Evo din 2013, alături de nume precum Connect-R, Deepcentral sau Andreea Bălan, turneu ce avea să treacă prin 18 orașe și să îi ridice foarte mult pe acești artiști.

Andra
Andra

În acest timp, Andra a câștigat popularitate și din postura de jurat al emisiunii „Românii au talent” transmisă de postul de televiziune Pro TV, din publicitate, reprezentând imaginea mai multor companii,  dar și din aparițiile în revistele Tango, Cosmopolitan sau Unica, ajungând astfel printre cele mai de succes și cunoscute femei din România, având o serie de premii pe care nu mulți artiști reușesc să le obțină de-a lungul vieții.

Te mai poate interesa și: Cum să câștigi între 750 şi 1.000 de euro net pe lună. Jobul de analist în asigurarea calității, la îndemâna tuturor

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult