- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât costă să faci Revelionul la Hala Laminor din sectorul 3! Prețuri modice și beneficii pentru copii

31 Dec, 13:44 • Fundeanu Madalina
Primăria Sectorului 3 a anunțat că o să găzduiască o petrece de Revelion în Hala Laminor. Toate pregătirile au fost făcute!
Cât costă să faci Revelionul la Hala Laminor din sectorul 3! Prețuri modice și beneficii pentru copii

Nu mai este mult până când anul 2023 va lua sfârșit. Cei care nu s-au hotărât încă ce vor face în noaptea dintre ani trebuie să știe că o pot petrece la Hala Laminor, acolo unde în prezent se desfășoară un Târg de Crăciun. Primarul Sectorului 3 a anunțat mare petrecere în noapte de Revelion, cu mâncare, băutură și multă voie bună, potrivit Cancan.ro. Iată, așadar, cât costă să faci Revelionul 2024 la Hala Laminor din Sectorul 3!

Revelionul 2024 la Hala Laminor din București

Doar câteva zile ne mai despart de trecerea în noul an, iar mulți dintre români s-au asigurat deja că vor petrece cum știu mai bine în noaptea de Revelion. Unii au ales să plece la munte, alții să se distreze în cluburi, iar bucureștenii mai au încă o variantă.

Primăria Sectorului 3 a anunțat că o să găzduiască o petrece de Revelion în Hala Laminor. Petrecăreții trebuie să vină cu voia bună, iar atmosfera o să fie întreținută de câțiva artiști celebri. Prețul unui bilet este modic.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, îi cheamă pe bucureșteni, și nu numai, să petreacă Revelionul la Hala Laminor. Acesta a anunțat în mediul online că toate pregătirile au fost făcute și se anunță distracție pe cinste. Potrivit spuselor acestuia, în cadrul evenimentului atmosfera o să fie animată de trupa Voltaj, dar și de alți artiști cunoscuți, iar distracția este garantată.

Citește și: Artificiile, interzise într-o țară din Europa! Autoritățile vor să adopte decizia, după ce anul trecut au existat pagube de 18 milioane de euro de Revelion

Hala Laminor
Hala Laminor, sursa foto: travelreview.ro

Doritorii trebuie să știe că pe lângă programul artistic vor beneficia și de mâncare bună, meniul fiind conceput de un cunoscut chef, băutură, dar și de multe alte activități interesante.

„Vom mânca bine, vom bea fără măsură, vom asculta și dansa pe muzică bună la cea mai frumoasă petrecere a comunității noastre. Cântă Voltaj. Vom avea invitați pe cei de la Voltaj, dar și o super trupă Yolo Band care vă vor face să stați la mese doar când mâncați.

Mâncarea și băutura au fost testate gustativ de organizatorii târgului, pornind pe scară ierarhică de la big boss până la fata de la bilete și concluzia a fost că sunt foarte bune. Meniul este conceput de un chef recunoscut la nivel național. (prezentarea din poze ne aparține) Spațiul de desfășurare al Revelionului aflat în zona scenei de teatru va fi încălzit suplimentar.”, a anunțat Robert Negoiță, pe rețelele de socializare

Cei care își doresc să se bucure de petrecerea de la Hala Laminor trebuie să știe că evenimentul începe la ora 20:00, în data de 31 decembrie. Biletele se pot cumpăra doar de la casieria din incinta Laminor Winter Wonderland, iar prețul unuia este de 200 de lei. Pentru copiii sub 7 ani intrarea este gratis. Casieria este deschisă de luni până duminică, între 11:00 și 20:00.

De asemenea, la Revelionul de la Hala Laminor petrecăreții o să fie așezați la mese de câte 10 persoane, iar cei care vin cu mașina au loc de parcarea subteran, care costă doar 10 lei pentru toată ziua. Mai mult, pe lângă momentele artistice, cei prezenți se pot bucura, în zona de outdoor, de un patinoar gratuit. Iar cei mici se pot distra la ateliere creative, unde pot modela baloane, își pot picta fața, sau pot învăța cum să construiască de la A la Z o păpușă.

Vezi și: Meteo Crăciun și Revelion 2023. Meteorologii se așteaptă la temperaturi neobișnuite în România