- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât costă să petreci Paștele în hotelurile de pe litoral ale vedetelor din România. Câți bani cer Hagi și Halep?

26 Mar, 10:51 • Adrian Popovici
Multe dintre vedetele din România și-au deschis hoteluri pe litoralul românesc, care își așteptă clienții de Paște.
Cât costă să petreci Paștele în hotelurile de pe litoral ale vedetelor din România. Câți bani cer Hagi și Halep?

Hotelurile de pe litoral pot fi extrem de profitabile astfel că în această afacere au intrat și sportivi precum Gheorghe Hagi și Simona Halep, dar și artiști ca Andreea Bănică.  Aceștia au început deja pregătirile pentru sărbătorile pascale și sezonul estival, iar prețurile pe care le cer pot să vă surprindă, transmite Playtech.

Gică Hagi este patronul Hotelului Iaki, din Mamaia,  și le oferă turiștilor care vor să îi treacă pragul de Paște, cu un pachet interesant și atractiv, în care sunt incluse primirea tradițională, micul dejun, o cină și chiar un program de divertisment.

„Avem un pachet de Paște, pentru perioada 3-6 mai 2024, la prețul de 3.060 de lei, pentru o cameră de două persoane. Se poate plăti și cu tichete de vacanță. Pentru copiii de până în trei ani este gratuit, existând și locuri de joacă.

În preț intră micul dejun, cina, pentru ziua de 3 mai, prânz pascal, pe 5 mai, muzică live Camelia Tudor Band. Va fi și o primire tradițională cu ouă roșii, vin și cozonac, de Înviere”, explică reprezentanții hotelului.

Te-ar putea interesa și: Taxă de promovare pentru turiști! Cei care vizitează această stațiune balneară din România vor plăti un supliment pentru fiecare noapte de cazare

Cât costă să petreci Paștele în hotelurile de pe litoral ale vedetelor din România. Câți bani cer Hagi și Halep?
Cât costă să petreci Paștele în hotelurile de pe litoral ale vedetelor din România. Câți bani cer Hagi și Halep?

Cât costă să petreceri Paștele în hotelul Simonei Halep?

Și celebra jucătoare de tenis Simona Halep, care recent s-a întors pe teren în competițiile internaționale, a investit o parte din banii câștigați într-un hotel numit Lotus Studios, situat în Mamaia Nord, la o distanță foarte mică de plajă.

Hotelul are de 20 de apartamente, fiecare având un balcon propriu, o bucătărie complet utilată, o baie spațioasă, un living confortabil și un dormitor cochet. Care este prețul pentru a vă bucura de o relaxare în acest loc fermecător și elegant, în care s-a implicat atât de mult și vestita sportivă?

„În luna mai, inclusiv de Paște, cazarea la noi costă 1.000 de lei pe noapte, pentru un apartament. Nu este inclus și micul dejun. Din luna mai încă nu am stabilit prețurile pentru sezonul estival”, au explicat reprezentanții acestui hiotel.

Printre vedetele din România care au un hotel pe litoral se numără și Andreea Bănică și soțul ei, cei doi având o astfel de proprietate în Eforie Nord, după o investiție estimată la aproape 8 milioane de lei.

„De când eram mică, Eforie este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc. Din cauza asta mi-am dorit să îmi fac o afacere aici, știam că nu o să dau greș. Dacă mi-aș fi făcut în altă stațiune, nu mă gândeam că ar merge atât de bine.

Eforie Nord este o stațiune suprapopulată, chiar am filmat aglomerația de pe plajă. Nu ai loc să arunci un ac!”, a declarat întrecut artista atunci când a fost întrebată de hotelul său.

În  sezonul estival 2024, cazarea într-un apartament din acest hotel, pe noapte, variază între 500 și 1.300 de lei, în funcție de cameră și de perioadă. Cu toate acestea, hotelul nu va fi deschis de Paște.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la hotelul Drachenhaus deținut de Simonei Halep. Prețurile sunt accesibile pentru Brașov