- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Drachenhaus deținut de Simonei Halep. Prețurile sunt accesibile pentru Brașov

16 Mar, 15:53 • Bumbeneci Diana
Cât costă o noapte de cazare la hotelul Drachenhaus din Brașov. Preţurile la Hotelul Simonei Halep sunt destul de accesibile și pe perioada verii.
Cât costă o noapte de cazare la hotelul Drachenhaus deținut de Simonei Halep. Prețurile sunt accesibile pentru Brașov

Turiștii în căutare de o escapadă la munte în pitorescul Brașov au acum o oportunitate unică de a se caza la hotelul Drachenhaus, deținut de Simona Halep. Prețurile sunt destul de avantajoase în comparativ cu alte unități de cazare din orașul de la poalele Tâmpei.

Cum arată hotelul Drachenhaus

Situat la poalele muntelui Tâmpa, acest hotel de 3 stele oferă o experiență de cazare deosebită la doar 500 de metri distanță de zona pietonală a străzii Republicii, Piața Sfatului și Biserica Neagră.

hotelul Drachenhaus al Simonei Halep
hotelul Drachenhaus al Simonei Halep

Cu o atmosferă primitoare și facilități moderne, Hotelul Drachenhaus se distinge prin designul său autentic și atenția la detalii. Camerele confortabile oferă priveliști spectaculoase către peisajul montan, fiind totodată și zone spațioase perfecte pentru relaxare.

Vezi și: Ion Țiriac, sfat de 100 de milioane de euro pentru Simona Halep. Ce trebuie să facă acum fosta campioană

hotelul Drachenhaus al Simonei Halep
hotelul Drachenhaus al Simonei Halep

Pentru o cazare de o noapte pentru doi adulți, o cameră dublă standard costă zilele acestea 379 de lei, cu mic dejun inclus. Pe perioada verii, prețurile mai cresc puțin, însă tot sunt destul de bune comparativ cu alte unități de cazare din Brașov care nu oferă nici măcar mic dejun.

hotelul Drachenhaus al Simonei Halep
hotelul Drachenhaus al Simonei Halep

Dacă rezervarea este făcută pentru luna iulie, în plin sezon turistic de vară, aceeași cameră costă 479 de lei. Pe booking.com hotelul Drachenhaus al Simonei Halep este evaluat de turiști cu nota 8,5.

Ce avere mai are Simona Halep

În prezent, Simona Halep are o avere estimată între 48 și 52 de milioane de euro. Sportiva s-a menținut În topul celor mai bogați români. În Top 300 Capital, Simona Halep ocupă poziția 198.

Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu fostul ei soţ, Toni Iuruc. „Simo” a decis să se mute şi a renunţat la locuinţa pe care o avea în unul dintre cele mai scumpe cartiere din Bucureşti. Decizia drastică a luat-o într-o perioadă în care încearcă să îşi dovedească nevinovăţia în scandalul de dopaj.

În luna decembrie și-ar fi vândut și vila din Snagov, la o lună după ce pusese anunțul. A cerut 4.4 milioane de euro, dar nu se știe exact daca a mai renunțat la preț. Locuința de lux are 9 camere, 420 de metri pătrați și dispune de ponton pe malul lacului și de garaj pentru ambarcațiuni. În curte este și un teren de tenis spectaculos.

În prezent, Halep locuiește într-un apartament din Rahmaninov Residence, unde valoare unui imobil este cuprinsă între 840.000 și 4.000.000 de euro.

Ai mai putea citi: Vestea momentului. Simona Halep revine pe teren în 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult