- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât plătesc milionarii pentru înmormântările pe Lună! Ultima fiţă a bogaţilor le întrece pe toate!

03 Feb, 16:31 • Fundeanu Madalina
Ce sume uriașe de bani plătesc milionarii pentru înmormântările pe Lună! Ultima fiţă a bogaţilor lumii te va surprinde.
Cât plătesc milionarii pentru înmormântările pe Lună! Ultima fiţă a bogaţilor le întrece pe toate!

Ultima fiţă a bogaţilor lumii te va surprinde. Iată, așadar, cât de mult scot din buzunare milionarii pentru a plăti înmormântările pe Lună, conform celor relatate de playtech.ro.

Ce sume uriașe de bani plătesc milionarii pentru înmormântările pe Lună!

La momentul actual este posibil să trimiți lucrurile preferate pe Lună. Ultima fiţă a bogaţilor lumii le întrece, însă, pe toate. Milionarii plătesc sume de neimaginat pentru înmormântările pe Lună.

Compania americană Astrobotic deține Peregrine, care are dimensiunea unei mașini mici. Ideea a apărut în cadrul unui parteneriat între firma și compania globală de transport de marfă DHL. Conform acordului, oricine poate trimite pachete de doi centimetri și jumătate pe cinci centimetri, pe suprafața lunară, pentru mai puțin de 500 de dolari. În afară de dimensiune, au existat și alte câteva limitări cu privire la ceea ce putea conține fiecare pachet.

NASA s-a angajat să se consulte în viitor, după un avertisment din partea Navajo, când, în urmă cu 20 de ani, a transportat o parte din cenușa lui Eugene Shoemaker pe Lună la bordul sondei Lunar Prospector. La fel ca multe alte culturi indigene, națiunea Navajo consideră Luna sacră și se opune folosirii ei ca loc memorial.

Cu toate acestea, NASA a declarat într-un briefing de presă că nu are control asupra a ceea ce se afla pe Peregrine, subliniind decalajele dintre întreprinderile comerciale și legea internațională a spațiului.

Te-ar putea interesa și: Cât costă întocmirea unui testament în 2024. Câte tipuri sunt și care sunt avantajele și dezavantajele lor

înmormântări pe Lună
înmormântări pe Lună

Trimiterea de cenușă în spațiu nu este o metodă nouă la bordul zborurilor suborbitale și orbitale Pământului. Două companii americane fac o afacere cu serviciul începând de la doar câteva mii de dolari – Celestis și Elysium Space. Practica este îmbrățișată de mulți, inclusiv de astronauți care au fost în spațiu.

Înmormântările pe Lună costă în jur de 13.000 de dolari, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, într-un oraș din Europa, rudele decedaților primesc 1.000 de euro de la primărie, dacă renunță la înmormântare și aleg incinerarea.

Administrația locală din orașul Tropea, aflat în regiunea Calabria, a aprobat un buget de 20.000 de euro pentru a stimula adoptarea incinerării, din cauza lipsei de spațiu în zona cimitirului. Astfel, rudele persoanelor decedate pot obține un stimulent de 1.000 de euro, dacă depun o cerere la municipalitate, însoțită de toate certificatele care atestă incinerarea. Stimulentul va fi disponibil până la epuizarea resurselor.

Vezi și: Moştenitoarea unei averi de 25 de milioane de euro a înfiinţat un consiliu cetăţenesc pentru a decide cui va dona toţi banii