- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât te costă o noapte de cazare în Poiana Braşov. Preţurile sunt mai mari ca în Maldive

22 May, 18:36 • Cornel Ghimeșan
Românii se pregătesc pentru vacanţa de Rusalii, iar Poiana Brașov este una dintre cele mai căutate destinaţii. Costurile unei vacanțe în stațiunea milionarilor au depăţit însă orice limită, iar preşul la cazare a ajuns peste cel din Maldive!
Cât te costă o noapte de cazare în Poiana Braşov. Preţurile sunt mai mari ca în Maldive

Cât te costă o noapte de cazare în Poiana Braşov. Pentru o vacanţă la munte, românii trebuie să bage adânc mâna în buzunar! Costurile unei vacanțe în Poiana Braşov, denumită şi stațiunea milionarilor, întrec orice închipuire şi au crescut cu 16% față de anul trecut.

Cât te costă o noapte de cazare în Poiana Braşov

Rusaliile pică, în acest an, pe data de 4 iunie,iar românii vor avea parte de o nouă minivacanță, pentru că și 1 iunie este liber. Astfel, cele câteva zile libere sunt o adevărată tentaţie pentru o escapadă la munte,  iar Poiana Brașov se numără printre destinațiile preferate ale românilor, în ciuda prețurilor destul de mari. Nu oricine își permite un sejur complet, căci trebuie să scoată din buzunar sume colosale: pentru patru nopți de cazare, românii pot plăti și 25.000 de lei pentru două persoane, scrie Cancan.

Citeşte şi: Vouchere de vacanţă 2023. Categoria de angajați care primesc vouchere duble ca valoare față de alți bugetari

Astfel, pentru o persoană, o singură noapte de cazare în Poiana Brașov pornește de la 50 de euro la un hotel de patru stele. Micul dejun este inclus în ofertă. Cei mai pretențioși pot opta pentru o cazare de fițe, la 450 de euro pe noapte pentru două persoane, cu mic dejun inclus și acces la spa, beneficii care vin la pachet cu activități și teren de joacă pentru copii. Prețurile sunt mai mici în hotelurile de trei stele: pentru două persoane, trei nopți de cazare costă 750 de lei.

Citeşte şi: Vestea zilei pentru românii care doresc pensionare anticipată în 2023! Ce pași aveți de urmat pentru a nu avea probleme cu legea

În acest condiţii, prețurile la cazare în Poiana Braţov le depășesc și pe cele din Maldive, unde se găsesc hoteluri sau pensiuni accesibile. De exemplu, în Male, o cameră într-o vilă costă 130 de lei/ persoană, dar se găsesc și alte cazări mai ieftine, pe diferite insule exotice. Sigur că nu sunt incluse și biletele de avion, însă este o ofertă foarte bună pentru cei care vor să vadă și alte locuri din lume, nu doar pe cele de la noi din țară.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult