- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât te costă să-ți petreci Revelion în Delta Dunării sau pe litoral

30 Dec, 11:02 • Cornel Ghimeșan
Românii și-au făcut deja de multă vreme planuri pentru Crăciun și Revelion. Cei mai mulți dintre ei pleacă la munte sau în afara țării. Sunt, însă, și cei care au ales litoralul Mării Negre sau Delta Dunării pentru anul acesta.
Cât te costă să-ți petreci Revelion în Delta Dunării sau pe litoral

Litoralul și Delta Dunării sunt opțiuni de luat în seamă fiindcă vremea se anunță a fi liniștită, fără furtuni, cu temperaturi pozitive, de până la 8 grade, peste media obișnuită pentru sfârșitul de an.

Citește și O femeie a plecat să cumpere gogoși și s-a întors cu 100.000 de dolari. Cum a reușit să obțină incredibila sumă

Pentru Revelionul petrecut la mare, singurul hotel de cinci stele unde se sărbătorește trecerea dintre ani este în Mamaia. Oferta e pentru trei nopți (30 decembrie – 2 ianuarie) și include:

  • o cină cu meniu fix în 30 decembrie (fără băuturi incluse) și muzică live
  • un mic dejun și o cină festivă în 31 decembrie (cu meniu fix, respectiv open bar, muzică live, ”invitați surpriză” și spectacolul de artificii de la miezul nopții)
  • un brunch
  • o cină cu meniu fix și open bar
  • muzică live în prima zi din an
  • un mic dejun în 2 ianuarie.

Ce prețuri sunt

  • 966 euro/sejur pentru 2 adulți la cameră dublă standard;
  • 1203 euro/sejur pentru 2 adulți la junior suite;
  • 1266 euro/sejur pentru 2 adulți la senior suite;
  • 1740 euro/sejur pentru 4 adulți la family room.

Există cazări și la hoteluri de patru stele, trei sunt în Mamaia, iar unul în Eforie Nord. Ofertele presupun sume cuprinse între 2.900 și 7.600 lei/sejur pentru 2 adulți, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie. Ultimul preț include și masaje faciale, corporale și diverse tratamente. Sunt incluse și mic dejun, prânz, cină, cină festivă de Revelion, bal mascat, seară tradițională.

Citește și Când mai pot merge bucureștenii la mall în perioada sărbătorilor. Programul oficial al centrelor comerciale de Crăciun

În Eforie Nord există și all inclusive, chiar și la spa, iar prețurile variază între 8.300 și 8.800 lei/sejur pentru 2 adulți.

La trei stele, în Eforie Nord sunt trei hoteluri și o pensiune care au organizat deja petreceri de Revelion. Prețurile pornesc de la 3.500 de lei și ajung la 4.000 de lei pentru două persoane (cu all inclusive și masă festivă de Revelion).

Oferte de Revelion în Delta Dunării

În Delta Dunării, oferta de Crăciun la unul dintre cele mai luxoase resorturi începe de la 283 de euro de persoană și include cazare, gustări, masa festivă, acces la spa și petreceri cu muzică live. Un pachet de Revelion tot acolo pornește de la 230 de euro/persoană/sejur și include cină festivă cu bucate din Deltă, petreceri live și alte surprize.

Ofertele în Delta Dunării sunt mai puține decât pe litoral. Un alt pachet de Revelion costă 4000 de lei de persoană pentru 3 zile 30 decembrie – 2 ianuarie) care include drum cu barca, pescuit, mese tradiționale pescărești și cazarea.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult