- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

O femeie a plecat să cumpere gogoși și s-a întors cu 100.000 de dolari. Cum a reușit să obțină incredibila sumă

19 Dec, 21:31 • Cornel Ghimeșan
O femeie din SUA a câștigat 100.000 de dolari când a mers la cumpărături! Ea a achiziționat un bilet Print 'n Play X the Money, lucru ce i-a adus în cont o sumă incredibilă.
O femeie a plecat să cumpere gogoși și s-a întors cu 100.000 de dolari. Cum a reușit să obțină incredibila sumă

O femeie din Statele Unite ale Americii a avut parte de surpriza vieții ei. Mary Hargis a mers să cumpere gogoși, apoi să facă și câteva cumpărături, chiar după ce a terminat programul la serviciu.

Femeia s-a gândit să cumpere un talon răzuibil și spre mirarea ei, era câștigător.

Citește și Un bărbat a câștigat 1,95 milioane de dolari la Loto cu o schemă proprie. A jucat de șase ori la rând aceleași numere

Nu s-a așteptat că va funcționa, însă tichetul cumpărat a fost cel câștigător și a intrat în posesia a 100.000 de dolari.

„Nici într-un milion de ani nu m-am gândit că astăzi voi încasa un bilet câștigător la loto!”, a declarata femeia.

Acum, ea vrea să își ajute familia cu banii veniți ca o binecuvântare. Tichetul răzuibil pe care l-a achiziționat a fost la jocul $10 Print ‘n Play X the Money și se pare că a avut un succes uriaș. Posibilitatea ca un tichet să fie câștigător este de o șansă de 480.000 de bilete, potrivit Upi.com.

Loteria din statul Virginia nu a anunțat ce sumă va fi oprită pentru taxele impuse. Mary Hargis își va achiziționa și un autoturism nou, apoi va păstra restul de bani pentru ea și familia sa.

Povestea altei femei norocoase

Lucia Forseth a primit o nouă șansă la viață după ce a câștigat la loto. Femeia nu avea un adăpost și locuia pe străzi, iar după ce a câștigat suma fabuloasă de 5 milioane de dolari, totul s-a schimbat. Și-a cumpărat o locuință și a investit în studiile sale, ajungând să aibă diplomă de masterat.

Te-ar putea interesa și Incredibil! Un bărbat a câștigat o sumă uriașă la loto, după ce a cumpărat un bilet răzuibil cu doar 5 euro

„În urmă cu șase ani, eram fără adăpost. În acest an mă căsătoresc, îmi obțin diploma de asociat și am câștigat 5 milioane de dolari. Niciodată nu crezi că ai o șansă să câștigi.

Este pur și simplu întâmplător. Fiind fără adăpost în urmă cu doar șase ani, nu m-am gândit niciodată că i se va întâmpla cuiva ca mine”, a spus Lucia Forseth.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult