- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Câți bani primesc săptămânal concurenții de la Survivor România 2023. Faimoșii câștigă considerabil mai mult decât Războinicii

20 Jan, 15:22 • Bocioacă Bianca
Concurenții de la Survivor România 2023 râvnesc la marele premiu de 100.000 de euro, dar pe lângă această sumă, aceștia primesc săptămânal bani pentru a face parte din show-ul care are loc în Republica Dominicană.
Câți bani primesc săptămânal concurenții de la Survivor România 2023. Faimoșii câștigă considerabil mai mult decât Războinicii

Survivor România 2023 îi pune la grea încercare pe concurenți. Aceștia trebuie să se descurce în condiții foarte grele, cu puțină mâncare, fără acces la telefonie sau la toaletă. Câți banii au primit, atât Războinicii, cât și Faimoșii pentru a renunța la confortul de acasă.

Câți bani primesc concurenții Survivor România 2023

Producătorii turci ai competiției Survivor România 2023 sunt cei care au stabilit sumele pe care participanții le primesc. Acestea nu sunt deloc de neglijat, deoarece fiecare dintre cei 12 concurenți din echipa Războinicilor primește săptămânal între 1.000 și 1.550 de euro. Astfel, un războinic poate câștiga până la 6.000 de euro dacă rezistă o lună în Dominicană.

Citește și: Cât câștigă un artist în România? Faimoasa Delia cere și 15.000 de euro pentru un concert

În echipa Faimoșilor lucrurile stau altfel. Influencerul Carmen Grebenișan primește mai mult de 5.000 de euro pe săptămână, Vica Blochina ar lua 3.000 de euro pe lună, Jorge între 3.000 și 3.500 de euro săptămânal, iar Bianca Patrichi ar primi 1.000 de euro săptămânal.

Gheboasa, declarații despre Survivor România 2023

După plecarea din Dominicană, Gheboasă a făcut câteva declarații care dau de înțeles că banii nu sunt deloc mulți pentru condițiile în care concurenții sunt obligați să trăiască.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic. Erau acolo păianjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-acolo.

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obișnuiesc”, a spus acesta, pe Tik Tok, potrivit click.ro.

Citește și: Emisiunea TV care a starnit cel mai mare interes in randul fanilor in toamna 2021