- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

CAZ ȘOCANT! Cât a fost dispusă o pensionară să plătească pentru a-și asasina fiica. Adevăratul motiv pentru acest plan diabolic

09 May, 16:46 • Constantin Cristina
O pensionară a ordonat uciderea fiicei ei și a fost dispusă să plătească o sumă uriașă pentru ca un asasin să facă acest lucru.
CAZ ȘOCANT! Cât a fost dispusă o pensionară să plătească pentru a-și asasina fiica. Adevăratul motiv pentru acest plan diabolic

O pensionară de 67 de ani din Rusia a ordinat uciderea fiicei ei, în vârstă de 48 de ani. Femeia a fost dispusă să plătească pentru crimă o sumă incredibilă, însă care a fost, de fapt, motivul, a informat jpost.com.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 36.500 de euro. Ce trebuie să faci şi unde poţi aplica

CAZ ȘOCANT! Cât a fost dispusă o pensionară să plătească pentru a-și asasina fiica

Motivul pe care l-a avut femeia a fost desprins din filmele de groază cu detectivi și criminali. Pensionara a vrut să facă orice îi stătea în putință să-i moștenească apartamentul fiicei ei, așa a ajuns la planul diabolic de a-și asasina fiica.

Pensionara de 67 de ani, ajutată de un apropiat, a luat legătura cu un potențial asasin, însă lucrurile nu au mers conform planului. Cei doi criminali s-au întâlnit în parc pentru a discuta detaliile uciderii fiicei și pentru a pune totul la punct.

pensionară
pensionară

Potrivit presei străine, bătrâna a vândut viața propriului copil pentru suma în valoare de 1.000 de dolari, aceasta fiind suma pe care a fost dispusă să o ofere criminalul. După aranjamentele planului, criminalul a dat fuga la secția de poliție unde a povestit tot planul. Anchetatorii ruși i-au cerut să continue povestea, pentru a aduna probele necesare pentru arestarea pensionarei.

La puțin timp, rusoaica a primit vestea că fiica ei a fost „înjunghiată” și a murit, apoi criminalul s-a dus la bătrână pentru a-i da geanta fiicei, drept dovadă. Femeia pentru că a văzut toate actele fiicei, iar că toate bunurile acum îi aparțin, i-a transferat cei 1.000 de dolari promiși. După ce planul a fost continuat conform detaliilor, bătrâna a fost arestată și acuzată de tentativă de asasinat.

Alte articole: Șansele să-ți iei țeapă dacă cumperi o mașină second-hand! Ce a descoperit un român după ce a ajuns cu ea acasă