- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Caz șocant. Ce a putut păți un român care mergea des la toaletă în timpul programului. Acum, bărbatul cere să se facă dreptate în fața oamenilor legii

08 May, 18:30 • Constantin Cristina
Cum a ajuns un român, victimă în străinătate și reușit să fie dat afară cu un motiv ilegal. „Am nevoie de ajutor”
Caz șocant. Ce a putut păți un român care mergea des la toaletă în timpul programului. Acum, bărbatul cere să se facă dreptate în fața oamenilor legii

Un român aflat în străinătate a fost concediat de angajator, deoarece se ducea de prea multe ori la toaletă. Bărbatul nu a mai fost primit la muncă și nici în perioada de preaviz nu a avut dreptul, a anunțat antena 3 CNN.

Citește și: Prețurile explozive vin la pachet cu o țeapă! Dacă te gândești să schimbi mobila din casă, ar trebui să știi cât costă

Caz șocant. Ce a putut păți un român care mergea des la toaletă în timpul programului

După ce soțul nu a mai fost primit la locul de muncă, soția disperată a cerut ajutorul pe rețelele sociale, acolo unde a cerut sfaturi din partea utilizatorilor.

Femeia a mărturisit că motivul pentru care soțul său a fost concediat a fost că mergea prea des la toaletă, dar pe lângă acest aspect, ar fi fost încă unul.

românul concediat pentru că mergea des la toaletă
românul concediat pentru că mergea des la toaletă

„Bună seara! Am nevoie de ajutor. Soțul meu a fost dat afară ieri, pe motiv că merge des la toaletă, și că nu are voie de mai mult de 2 ori, și că este un pic mai « închis » la culoare, are problemă doar cu soțul meu și cu încă un băiat, la fel mai închis la ten.

Nu l-au mai lăsat să vină de azi la muncă, pe motiv că o șefă de la depozitul unde lucrăm nu îl mai dorește acolo. Este normal să îl dea afară și nici măcar să nu îl lase să își facă perioada de preaviz? Și cu acest motiv, ca merge des la toaletă? Menționez că nu fumează, pentru ca să nu se înțeleagă ca mergea să fumeze, mergea strict la toaletă. Și ne-au dat termen până sâmbătă să părăsim locul unde locuim acum”, a scris femeia, pe grupul de Facebook „Avocat Online”.

Internauții au sărit imediat în ajutor în comentarii cu diferite sfaturi, fiind de părere că românul în cauză ar fi victima unei discriminări.

Situația descrisă de dumneavoastră pare a fi discriminatorie și ilegală. Un angajator nu poate să concedieze un angajat fără un motiv întemeiat și fără a urma procedurile legale”, a scris cineva.

Românul ar fi stabilit în Germania, la o firmă, de unde a fost concediat.

Alte articole: VIDEO| Procurorul Horodniceanu, afirmații tupeiste, după ce a fost oprit de poliție: „Eu sunt în măsură să fac orice. Din cauza mea aveți 15 la sută la salariu!”