- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

VIDEO| Procurorul Horodniceanu, afirmații tupeiste, după ce a fost oprit de poliție: „Eu sunt în măsură să fac orice. Din cauza mea aveți 15 la sută la salariu!”

07 May, 13:17 • Constantin Cristina
Procurorul Horodniceanu i-a luat cu tupeu pe agenții de poliție pentru că au îndrăznit să-l oprească. Bărbatul s-a răstit la polițiști cu funcția sa pe care o îndeplinește.
VIDEO| Procurorul Horodniceanu, afirmații tupeiste, după ce a fost oprit de poliție: „Eu sunt în măsură să fac orice. Din cauza mea aveți 15 la sută la salariu!”

Procurorul Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT și actual vicepreședinte CSM a fost surprins într-o filmare destul de rușinoasă, cum vorbea cu tupeu celor doi agenți de poliție care au îndrăznit să-l oprească, a informat ziare.com.

Vezi și: O bătrână de 82 ani a fost surprinsă de o dronă în timp ce încerca să fure porumb. Procurorii Parchetului au deschis un dosar pe numele acesteia după un an și jumătate

Potrivit înregistrării publicate de Jurnalist.ro, procurorul este surprins având un dialog aprins și tupeist cu polițiștii, în care tot el îi acuză că nu trebuia să fie oprit pentru că acesta le-a mărit salariile în 2016 cu 15%.

În cele șapte minute de înregistrare, Horodniceanu este prins când le aduce polițiștilor multe acuzații și reproșuri pentru că a fost oprit.

„Sunteți foarte scrupuloși la datorie, văd”

„Ce faceți dvs la ora asta, faceți patrulă pe strada principală dintr-un sat?”

„Am să vorbesc cu șeful IPJ-ului”

„Vreți să vă învăț eu să vă faceți treaba?

„Eu sunt procuror de 25 de ani, matale de când ești polițist?”

procurorul Daniel Horodniceanu
procurorul Daniel Horodniceanu

„Dvs m-ați oprit pe mine că am avut tupeul să vă depășesc. Dvs faceți cu mine chestii d-astea?”

„Nu văd cum ați putea să aveți tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de crimă organizată a țării ăsteia”

„Eu oricum mâine mă duc să mă văd cu câțiva. Nu se poate așa ceva”

„Eu sunt în măsură să fac orice!”

„Încercați să vorbiți așa cu infractorii, nu cu procurorii”

„Pe mine mă cunoaște toată poliția din județ”

Daniel Horodniceanu a absolvit în 1996 Facultatea de Drept de la Universitatea Mihail Kogălniceanu, acesta obținând în 1997 o altă licență în drept de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. În următorii ani, el a lucrat ca procuror în diferite parchete din țară, mai întâi la cel de pe lângă judecătoriile din Fălticeni, Pașcani și Iași, urmând ca mai apoi să intre în DIICOT, Serviciul Teritorial Iași.

Alte articole: Ultimă oră! Pițurcă, audiat de procurorii militari și DNA. Fostul selecționer este vizat într-un dosar privind achiziția de măști pentru MApN