- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce conțin, de fapt, ceaiul și cafeaua din avion! Secretul pe care puțini români îl știu. Data viitoare o să te gândești de două înainte să comanzi

16 Mar, 22:10 • Cornel Ghimeșan
Mai mult ca sigur atunci când ai mers ultima oară cu avionul ai comandat sau măcar ai poftit la o cafea sau un ceai. După ce vei parcurge acest articol, cel mai probabil, te vei gândi de două ori înainte să îți comanzi așa ceva.
Ce conțin, de fapt, ceaiul și cafeaua din avion! Secretul pe care puțini români îl știu. Data viitoare o să te gândești de două înainte să comanzi

Cu siguranță nu erai conștient de conținutul real al ceaiului sau cafelei servite în avion. O fostă stewardesă a dezvăluit ce ascund aceste băuturi, care sunt, de altfel atât de populare în timpul călătoriilor aeriene.

Citește și: Anunț important pentru toți românii! Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, face schimbări radicale la plafonarea facturilor

Cierra Mistt, o fostă stewardesă, a explicat într-un videoclip postat pe platformele de socializare de ce ea și echipajul evitau să consume vreodată băuturi calde în avion.

În timpul zborului, personalul aeronavei pune la dispoziție o varietate de băuturi pentru a satisface setea pasagerilor. Cu toate acestea, se pare că ceaiul și cafeaua nu sunt chiar cele mai bune opțiuni.

Stewardesa a avertizat că ar fi mai bine pentru pasageri să evite băuturile calde din meniul avionului. Ea sugerează, în schimb, să opteze pentru vin, băuturi spirtoase, bere sau băuturi răcoritoare disponibile la bord. Cu alte cuvinte, să aleagă ceva îmbuteliat.

Cierra Mistt, o tânără care afirmă că a lucrat pentru o companie aeriană din SUA, a menționat că ea și colegii săi se abțineau de la consumul băuturilor calde în avion.

Cât de bine igienizat este un avion înainte de cursă

Cu o experiență vastă în industria aviației, fosta stewardesă a observat multe aspecte în timpul serviciului la bordul avioanelor americane. Ea a dezvăluit că, de fiecare dată când pasagerii debarcau, o echipă de curățenie intra rapid pentru a face curățenie.

Se pare că timpul alocat pentru curățare este limitat, ceea ce înseamnă că nu se poate realiza o curățenie completă în cabină. Potrivit lui Cierra, unele zone ale avionului sunt neglijate în ceea ce privește igiena.

Într-un videoclip scurt postat pe YouTube, unde își împărtășește „secretele însoțitorului de zbor”, a afirmat că aparatele care furnizează apă caldă pentru băuturi precum ceaiul și cafeaua „nu sunt niciodată igienizate”.

„Dacă nu suntem super disperați, nu vom bea cafeaua sau ceaiul care este furnizat în avion. Apa pe care o folosim pentru cafea și ceai provine din același loc și ghici ce, nu se curăță niciodată. În timp ce companiile aeriene le pot spune pasagerilor că fac „teste regulate de calitate a apei”, ni se spune că durează aproximativ șase până la nouă luni pentru un test pe un avion. Și nu vor curăța rezervorul decât dacă găsesc ceva”, a povestit fosta însoțitoare de bord în videoclipul postat pe YouTube.

Citește și: Vasile Dîncu dezvăluie culisele discuțiilor Coaliției pentru Primăria Capitalei: Cine sunt posibilii candidați și strategiile partidelor pentru alegerile locale

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult