- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce conțin, de fapt, sandvișurile cu șnițel din patiseriile Luca, firma românească cu o cifră de afaceri de 368 de milioane de lei în 2022

25 Sep, 19:07 • Bocioacă Bianca
Patiseriile Luca au împânzit Capitala, cifrele anuale înregistrate de companie fiind dovada clară că acționarii firmei au adus afacerea la un alt nivel. Multe persoane păcălesc foamea cu un covrig sau un sandviș de la celebra simigerie, dar puțini știu ce conțin acestea, de fapt.
Ce conțin, de fapt, sandvișurile cu șnițel din patiseriile Luca, firma românească cu o cifră de afaceri de 368 de milioane de lei în 2022

Patiseriile Luca au împânzit principalele puncte pietonale din Capitală și nu numai, având o strategie foarte bine pusă la punct. Locațiile lor se află în apropierea stațiilor de troleu, tramvai, metrou, în drumul spre birou sau drumul spre casă. Produsele sunt de cea mai bună calitate, iar cozile uriașe sunt dovada clară că oamenii sunt mari iubitori ai produselor de patiserie.

Citește și: ȘOCANT! Nimeni nu se aștepta la asta! S-a aflat ce conțin cunoscutele merdenele de la Luca

Pe lângă celebrii covrigi, se poate spune că românii au o afinitate și pentru sandvișul cu șnițel, unul dintre cele mai vândute produse de la Luca. Este bun, mare și ieftin, dar puțini sunt cei care știu ce conține produsul.

Ce conține sandvișul cu șnițel de la Luca

Ingrediente sandviș cu șnițel:

chiflă Berman 130 g (faină albă de grâu, apă, zahăr alb, ulei de măsline, sare extra-fină, drojdie) – șnițel pentru sandviș 110 g (file de pui 80 % (UE și non-UE), ou, lapte, ulei vegetal (floarea soarelui și rapiță în diferite proporții), – brânză tare 6 %, – pesmet (făină de grâu, dextroză, sare, drojdie) – ardei roșu, salată iceberg, salată creață, sos de maioneză – dressing cu muștar și miere, potrivit cancan.ro.

Citește și: Culmea inflaţiei. Subway a redus cu 50% cel mai mic sandviş în Pakistan. Cum arată „liliputanul” de 7,6 cm

Lanțul de simigerii Luca aparține grupului Tinervis, afacere înființată și condusă de George Adragăi și Cosmin Postole, doi antreprenori români. Compania a fost înființată în 2010, iar în prezent deține 120 de locații în toată țara. Într-un timp relativ scurt, afacerea românilor a înregistrat o cifră de afaceri uriașă.  Mai exact, 368 de milioane de lei în anul 2022 cu o creștere de 75% față de 2021.