- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce face acum fosta soţie a lui Marcelini Mujea, primul român condamnat pentru evaziune fiscală. „Tot timpul avea amante. Eu munceam, el se distra!”

05 Jun, 18:10 • Cornel Ghimeșan
Otilia Stan a fost căsătorită cu Marcelini Mujea, alături de care are doi copii. Cei doi au divorţat în 2013, motivul invocat de femeie fiind infidelităţile partenerului ei de viaţă. Marcelini Mujea a devenit cunoscut in anii ’90, fiind primul român condamnat la închisoare dupa 1989 pentru evaziune fiscală.
Ce face acum fosta soţie a lui Marcelini Mujea, primul român condamnat pentru evaziune fiscală. Tot timpul avea amante. Eu munceam, el se distra!

Ce face acum fosta soţie a lui Marcelini Mujea, primul român condamnat pentru evaziune fiscală. Otilia Stan a dezvăluit momentele grele prin care a trecut de-alungul vieţii într-un interviu pentru SpyNews.

„Relația cu Marcelini a început în 2006, el era un crai, nu am știut. Având cu 20 de ani mai mult ca mine, m-am gandit că este sătul de viața aceasta de noapte, însă nu a fost așa. Aveam 23 de ani când ne-am cunoscut. Nu m-am căsatorit cu el pentru bani, nu știam cine este. Când m-am căsătorit cu el nu mai avea banii pe care i-a avut. Ne-am cunoscut printr-o cunoștință comună, m-a curtat timp de trei luni. Nu își etala nimic în fața mea, se prezenta un om simplu. Am aflat cine este după mult timp, după ce ne-am mutat împreună în Italia, el avea o casă la Lacul Garda. Aveam o viață normală. Extravaganța a venit abia după ce am ramas eu însărcinată. El este un om extrem de discret”, a declarat Otilia Stan.

Citeşte şi: Restaurantul „celui mai șmecher român din New York”, preferat de celebrități precum Arnold Schwarzenegger sau Beyonce. Cât costă o porție de paste

La puţin timp de la căsătorie, au apărt cele două fetiţe, dar femeia spune că soţul ei a continuat să aibă aventuri: „Nu a schimbat nici primul copil, nici al doilea situația, tot timpul eram singură. Nu ne-am certat niciodată, de fapt nici nu aveam cu cine să ma cert, el nu era acasă niciodată. Tot timpul avea amante. Eu munceam, el se distra, nu ne întalneam niciodată. Greșeala vieții mele, în căsnicie, a fost că ne-am mutat din Italia în România”.

Când a simţit că situaţia este fără ieşire, Otilia Stan a avut o discuție deschisă cu soțul ei. „Când am hotărât să divorțez, m-am așezat cu el masă, l-am întrebat dacă are de gând să se schimbe și mi-a spus că nu poate. A conștientizat că a greșit extrem de mult fața de mine și mi-a spus că nu se poate schimba. Atunci ne-am despărțit. Am locuit împreuna după separare, fetele nu au simțit nimic”, a spus Otilia Stan.

Procesul s-a desfasurat rapid, iar magistraţii au pronuntat divorţul dupa ce cei doi s-au înţeles in prealabil. Femeia a decis sa pastreze numele fostului soţ, iar cele doua fetiţe au rămas la ea. Judecatorii au mai stabilit ca autoritatea părintească a copiilor să fie exercitată de ambii părinţi, iar Marcelini Mujea a fost pus să platească fiecareia dintre fetiţe 1.000 de lei pe lună, pensie alimentară.

Citeşte şi: Isabelle Vlădoiu, singura româncă decorată de doi președinți americani: „Este o sursă de mândrie pentru mine”

Ce face şi cu cine este căsătorită acum fosta soţie a lui Marcelini Mujea

După divorţ, Otilia Stan a cunoscut un bărbat cu care s-a recăsătorit și a mai făcut un băiețel: „Mi-a fost alături într-un moment greu al vieții mele, atunci când am suferit o operație. Ne-am cunoscut pe rețelele de socializare, lucru de care m-am ferit tot timpul. În momentul în care l-am cunoscut pe actualul meu soț, locuiam în casă cu Marcelini… bine, el stătea mai mult la Timișoara, însă când venea la București, stătea cu noi”.

Acum doi ani, Otilia Stan a trecut prin momente teribile după ce ce tatăl său, consilier local în localitatea Satu Mare, din județul Suceava, ar fi fost bătut cu bestialitate de către primar, pe motiv că, spune edilul, l-ar fi jignit și l-ar fi acuzat de hoție. „Tatăl meu a plecat împreună cu doi colegi, domnul primar l-a urmărit, l-a lovit cu un pumn puternic în urechea stângă, apoi pe partea cealaltă, tatăl meu a căzut, și a început să dea cu picioarele în el. S-a petrecut ziua în amiaza mare. A veni Salvarea”, a spus la acea vreme Otilia Stan.

Otilia Stan, care este fina lui Tavi Colen, fostul component al trupei Talisman, a participat în 2022 la emisiunea Chefi la cuţite de la Antena 1, unde a gătit mâncare de bame cu pui în stil iordanian şi a primit tei cuţite!

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult