- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce jucării bebeluși pentru dentiție sunt recomandate și de la ce vârstă?

05 Jan, 09:52 • Cornel Ghimeșan
Fiecare mamă poartă o grijă imensă în viața sa, ceea de a avea grijă de puiul de om căruia i-a dat naștere. Se interesează pe cât de mult posibil despre orice etapă și se pregătește temeinic să întâmpine fiecare stagiu din viața celui mic cu toate “temele” făcute. 
Ce jucării bebeluși pentru dentiție sunt recomandate și de la ce vârstă?

Până să înceapă diversificarea apariția dinților este un alt moment crucial. Vorbim despre posibile nopți nedormite, de iritabilitate și gingii umflate și dureroase. Povestea se repetă la fiecare dintre dinți. Din fericire sunt și soluții și nu vorbim de cele care presupun rețete de medicamente. Este vorba despre jucarii bebelusi pentru dentitie, disponibile la Little Prints. Magazinul online cu articole pentru bebeluși Little PrintsMagazinul online cu articole pentru bebelusi LittlePrints.ro vine în sprijinul părinților, dar și a celor mici. Produsele sunt premium, realizate din materiale atent alese, fie că vorbim despre articolele de îmbrăcăminte, fie că vorbim de jucării sau articolele pentru diversificare. Bumbac organic, latex sau silicon, toate acestea sunt lipsite de compuși chimici și de temuții ftalați sau BPA pe care le găsim destul de des în produsele din comerț. 

Citește și: Vești uriașe pentru pensionari! Poșta Română a anunțat că pensiile majorate vor ajunge mai devreme la seniori

În privința jucăriilor de dentiție de la Little Prints, există diversitate și la această categorie. Sunt ușor de găsit cele în formă de animale sau figurine diverse. Cei mici pot descoperi mai multe despre lumea înconjurătoare, se vor familiariza cu forme, culori și în același timp își pot calma starea de iritabilitate și durere. Jucăria de dentiție se poate ronțăi, la propriu, acele mișcări de masare calmând și în același timp ajutând la evoluția erupției dentare. 

În completare, din același loc pot fi alese și alte tipuri de jucării, sigure pentru fiecare etapă de vârstă, începând cu etapa fragedă de 6 luni. Pentru bebelușii care încă își exersează poziția în șezut sau nu au ajuns nici până la acea etapă poate fi ales un centru de activități cu saltea. Jucăriile sunt textile și agățate pe suport. Timpul de joacă în acest mod va fi o pauză a părinților și o delectare pentru cel mic. Desigur, astfel de jucărie este de asemenea disponibilă aici. 

Un leagăn sună bună? Cel din macrame, în stil boho vintage, este negreșit o distracție pe cinste. Se va utiliza în interior și astfel, fără să vă condiționați de vreme, bucurați pe cei mici de legănat. 

Alte articole: Lovitură puternică pentru angajații Amazon. Gigantul plănuiește concedieri în masă. Peste 18.000 de oameni își vor pierde locul de muncă

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult