- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce preț are Dacia Jogger cu opţiunile de cort, saltea pliabilă şi jaluzele opace. Este mașina perfectă pentru iubitorii de natură

28 Aug, 12:21 • stefan.vlad
Ce preț are Dacia Jogger cu opţiunile de cort, saltea pliabilă şi jaluzele opace. Pentru a o face cât mai atractivă pentru persoanele care iubesc natura, producătorul Renault a dotat acest autoturism cu mai multe opţiuni utile în camping.
Ce preț are Dacia Jogger cu opţiunile de cort, saltea pliabilă şi jaluzele opace. Este mașina perfectă pentru  iubitorii de natură

Ce preț are Dacia Jogger cu opţiunile de cort, saltea pliabilă şi jaluzele opace.„Însoţitorul ideal pentru toate aventurile dvs. împreună cu familia sau prietenii. Uşor de instalat şi compact la transport, cortul Dacia va fi însoţitorul dvs. de camping preferat”, așa este descrisă în oferta producătorului român această extraopțiune.

Citește și: Treaba merge ca pe roate la Dacia! Uzina produce o mașină la fiecare 55 de secunde! Zilnic sunt gata 1.392 de vehicule

Ce preț are Dacia Jogger cu opţiunile de cort, saltea pliabilă şi jaluzele opace

Dacia Jogger, care are în România un preț de pornire de 16.690 de euro, oferă cumpărătorilor și posibilitatea de a achiziționa un cort. Prețul extraopțiunii este de 380 de euro, ceea ce înseamnă aproape 2.000 de lei.

Se poate ataşa la hayon pentru a adăuga un spaţiu de locuit mare în partea din spate a vehiculului: oferă suficient spaţiu pentru două sau trei persoane în zona dormitorului şi mai există spaţiu pentru a instala o masă şi scaune de camping în pridvor şi sub paravanul împotriva vântului”, scrie pe site-ul Dacia.

O altă dotare suplimentară, destinată în special celor care vor să doarmă în mașină, sunt rulourile opace. Acestea costă 200 de euro, adică aproape 1.000 de lei, și promit să ofere „un efect de întuneric aproape total”. Așadar, cine va achiziționa ambele extraopțiuni, va plăti pentru un Jogger încă 580 de euro.

Extraopțiunea cu saltea pliabilă nu este disponibilă clienților din România, însă poate fi achiziționată de cei din Marea Britanie. Pachetul „InNature Sleep Pack Ultimate” include un cort de 3 persoane, o saltea pliabilă și un set de jaluzele opace.

Prețul acestui pachet este de 2.165 GBP (2.535 euro), conform analizei carscoops.com, citat de Promotor.

Cât va costa noul Dacia Duster

Primele informații, neoficiale, privitoare la lansarea celei de-a treia generații a SUV-ului Dacia Duster au apărut deja în presa occidentală.  Se estimează că SUV-ul fi mai scump decât generația actuală, după cum a afirmat chiar vicepreședintele brandului, Xavier Martinet.

Duster 3 nu va avea versiuni diesel, dar va avea o variantă hibridă, fiind al doilea model Dacia, după Jogger, cu o astfel de motorizare. Al treilea hibrid din gama Dacia va fi Bigster. Fabrica se pregătește pentru noul Duster pentru a crește rata de robotizare de la 44% la 52%.

Oficialii Renault au declarat că Duster 3 va avea capacități off-road mai bune și un interior mai spațios. La fel ca la Jogger și Duster, Dacia va insista asupra modului de utilizare a mașinii pentru ieșirile în natură (transport corturi, biciclete, schiuri). Este de așteptat ca schimbările din Duster 3 să fie mai numeroase decât la recentul „schimb de generație”, de acum șase ani.