- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce se întâmplă cu produsele din Kaufland. Gestul la care a recurs un angajat din cauza salariului foarte mic

19 Aug, 11:18 • Constantin Cristina
Un bărbat a făcut pagubă la cel mai mare retailer german, Kaufland, pentru a-și dubla veniturile. Șoferul de TIR a recurs la asemenea gest din cauza salariului mic pe care îl câștigă.
Ce se întâmplă cu produsele din Kaufland. Gestul la care a recurs un angajat din cauza salariului foarte mic

Un magazin Kaufland din Pitești s-a confruntat cu o „trădare” din partea unui angajat care se ocupa de aprovizionarea magazinului. Șoferul de TIR a fost prins în timp ce fura din marfa magazinului pe care trebuia să o livreze, a informat cancan.ro.

Citește și: Mii de oameni au luat cu asalt bancomatele pentru a retrage până la 10.000 de euro, deși nu aveau bani în cont. A fost nevoie de intervenția autorităților

Ce se întâmplă cu produsele din Kaufland. Gestul la care a recurs un angajat din cauza salariului foarte mic

Ei bine, cine a spus că meseria de șofer de TIR este ușoară. Chiar dacă salariile în acest domeniu în anumite țări sunt de invidiat, în România abia se simte că este un venit în casă. Așadar, pentru a-și mai întregi salariul, unii se gândesc la diferite metode. Recent, un conducător a fost prins în timp ce fura din marfa unui magazin Kaufland pe care trebuia să o livreze.

Potrivit publicației locale epitești.ro, polițiștii argeșeni au reușit să prindă un șofer de TIR care fura chiar din încărcătura sa, mai exact din produsele destinate lanțului de supermarketuri Kaufland din orașul Pitești.

Șoferul de TIR a reușit să fure produse în valoare de 7.500 lei. Autoritățile au deschis o anchetă și au reușit să afle cum acționa bărbatul în vârstă de 54 de ani, din județul Olt. Marfa furată o ascundea în capul de tractor al TIR-ului, iar polițiștii au reușit să-l prindă la timp, iar acum este acuzat de furt calificat, potrivit unui comunicat transmis de autorități.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea. Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 28 martie a.c., un bărbat de 54 de ani, din comuna Movileni, județul Olt, ar fi sustras bunuri din marfa pe care o transporta, în beneficiul unui supermarket. Marfa ar fi ascuns-o în cabina capului tractor a TIR-ului utilizat pentru efectuarea transportului.

Kaufland
Kaufland

Prejudiciul, in valoare de aproximativ 7.500 de lei, a fost recuperat și restituit. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, se arată în comunicatul polițiștilor argeșeni.

Așadar, salariile pe care le încasează un șofer de TIR în funcție de țară sunt:

  • Islanda (3.900-4.300 euro),
  • Germania (3.000-4.000 euro),
  • Franța și Țările de Jos, cu 2.500-3.500 euro,
  • Italia (2.700-3.000 de euro)
  • Suedia (2.700-2.900 de euro)
  • Norvegia (2.850-2.950 de euro).

În România, în acest domeniu salariul pornește de la 2.500 de lei, adică 500 de euro și crește în funcție de experiență, tipul transportului, orele de condus și kilometrii parcurși.

Alte articole: Alertă pentru clienții Kaufland. Un produs a fost retras de urgență de la rafturi