- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Alertă pentru clienții Kaufland. Un produs a fost retras de urgență de la rafturi

04 Aug, 17:41 • Bumbeneci Diana
Alertă alimentară de la Kaufland. Un renumit produs a fost retras de urgență de la raft,
Alertă pentru clienții Kaufland. Un produs a fost retras de urgență de la rafturi

Clienții Kaufland din România au fost avertizați de reprezentanții celebrului lanț de supermarketuri. Un produs pentru copii care a fost retras de la rafturi, deoarece are anumite defecte de fabricație și ar putea deveni un pericol pentru cei mici.

Produs retras de la Kaufland

A fost emisă o avertizare pentru clienții Kaufland din România referitoare la un produs pentru copii. Potrivit avertizării, un produs dedicat celor mici a fost retras de la rafturi, pentru că ar putea reprezenta un real pericol pentru aceștia. Obiectul respectiv are anumite defecte de fabricație. Mai cu seamă, este vorba despre un leagăn de copii, iar cei care au achiziționat modelul respectiv sunt rugați să îl returneze cât mai repede, pentru a nu exista incidente neplăcute.

Kaufland
Kaufland

Este vorba despre leagănul care are numărul de identificare „373598_2204”. Reprezentanții lanțului Kaufland au transmis un mesaj clar către clienții care au achiziționat acest produs. Sunt rugați să îl returneze, deoarece s-a constatat faptul că există defecte de fabricație. Cei mici ar putea fi puși în pericol. Potrivit informațiilor, produsul care a fost retras de la raft prezintă un defect la scaun. Acesta se poate înclina în mod necontrolat. În acest sens, există posibilitatea ca cei mici să se rănească, în timp ce se află în leagăn.

Clienții Kaufland care au achiziționat acest produs de la rafturi li se vor returna banii, imediat ce va fi adus în magazine. Este vorba despre lotul de leagăne 3-in-1.

„Produsul a fost comercializat în magazinele Kaufland şi poate fi returnat în oricare din acestea. Contravaloarea produsului va fi restituită fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. Kaufland a reacţionat imediat şi a retras de la vânzare produsul cu datele de identificare menţionate mai sus. (…) Alte produse, în special alte leagăne, nu sunt afectate de această retragere”, transmite compania.

Vezi  și: Pensii 2023-2024. Sunt anunțate schimbări istorice. Seniorii cu stagiu mai mic de 15 ani pierd pensia și primesc „indemnizație socială”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult