- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cea mai nouă metodă prin care poți să câștigi bani pe TikTok! Acest program a apărut și în România

16 Mar, 18:11 • Cornel Ghimeșan
Poate că de multe ori ți-a venit în minte să găsești o metodă alternativă de a obține venituri mai mari, iar TikTok-ul pare o opțiune foarte bună. Iată programul care îți va băga bani în buzunar.
Cea mai nouă metodă prin care poți să câștigi bani pe TikTok! Acest program a apărut și în România

Te-ai întrebat vreodată care este metoda prin care ai putea să obții venituri din activitatea pe TikTok? Ei bine, în România și în multe alte țări, a început să se folosească un program special destinat creatorilor de conținut, care îi poate ajuta să câștige bani.

Citește și: Un nou oraș în România, construit de la zero. Guvernul va investi aproape 2,5 miliarde de euro în noul proiect. Care este scopul

Din ce în ce mai mulți oameni își îndreaptă atenția către platformele online pentru a-și asigura veniturile sau pentru a face rost de venituri suplimentare. Există creatori de conținut care aleg să-și dedice timpul pe TikTok pentru a-și spori veniturile. Chiar și în România, există creatori care își completează bugetul prin intermediul acestei platforme sociale. Câștigurile provin din reclame pentru diverse produse, branduri sau servicii, dar și din donații sau sesiuni live. Acum, însă, o nouă oportunitate apare pentru acești creatori.

Există mai multe modalități de a câștiga bani pe TikTok, iar un nou program este disponibil în 33 de țări, inclusiv în România. Creatorii de conținut pot acum să obțină venituri substanțiale prin intermediul programului „Effect Creator Rewards”, care se anunță a fi ușor de folosit. Practic, aceștia pot câștiga bani prin utilizarea efectelor de realitate augmentată.

Pentru a obține venituri din acest program, un anumit efect trebuie să fie folosit în cel puțin 100.000 de clipuri într-o perioadă de 3 luni. Inițial, pragul era de 500.000 de clipuri, însă s-a redus la 200.000, și apoi la 100.000. De asemenea, clipurile trebuie să fie publice pentru a putea câștiga bani. Unii creatori de conținut au reușit să câștige chiar și 14.000 de dolari per efect, conform informațiilor prezentate de Știrile Pro TV.

Citește și: Sorin Grindeanu, noul șef PSD? Ce spune Ministrul Transporturilor despre rolul de premier al țării

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult