- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum a reușit Dorian Popa să dea lovitura în afaceri cu „Shaorma Hatz”. La finalul lunii câștigă peste 70.000 de euro

07 May, 17:56 • Cornel Ghimeșan
Dorian Popa a dat un nou tun, după cel din imobiliare, cu propia sa rețetă de shaorma, care nu avea cum să se numească altfel decât „Hatz Shaorma”. Iată care sunt ingredientele secrete ale preparatului minune.
Cum a reușit Dorian Popa să dea lovitura în afaceri cu „Shaorma Hatz”. La finalul lunii câștigă peste 70.000 de euro

Dorian Popa reușește să doboare record, după record în afaceri! Acesta a avut parte de o mare reușită în sectorul imobiliarelor, iar acum acesta a reușit să mai țintească un segment. Pentru că „simte” foarte bine când o afacere e bună, acesta a țintit una dintre pasiunile românilor, respectiv shaorma. Shaorma Hatz face ravagii printre români, însă nu foarte multă lume știe ce conține cu adevărat preparatul pe care fanii îl pot achiziționa de la Shaormeria Băneasa.

Alte articole: Business-ul românesc cu produse românești! Dorul de casă transformat într-o afacere de succes pentru cei din diaspora

Dorian Popa a dat un nou tun, după cel din imobiliare, cu propia sa rețetă de shaorma, care nu avea cum să se numească altfel decât „Hatz Shaorma”. Pe lângă faptul că acesta este unul dintre preparatele favorite ale românilor, lucru pe care influencer-ul s-a bazat, acesta a ales pentru rețeta sa cele mai dichisite ingrediente.

Cu un an în urmă, atunci când Dorian Popa pregătea lansarea preparatului culinar, acesta a mărturisit că orice Shaorma Hatz conține și usturoi, dar că fiecare client va putea să decidă dacă își dorește ca shaorma sa să conțină sau nu ingredientul „vedetă”.

„Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice shaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu”, spunea Dorian Popa pe TikTok despre shaorma lui.

Ingredientele pe care le conține shaorma Hâtz: cartofi (120g), carne (150g), varză (85g), castraveți (50g), ceapă (20g), pătrunjel (10g), roșii (60g), sos de usturoi (20g), ketchup (20g). Dacă își dorești să consumi un astfel de preparat, va trebui să scoți din buzunar 31 de lei.

Cât de mulți bani face Dorian Popa

Dorian Popa nu se joacă când vine vorba de făcut bani. Așa că, pe lângă venitul pe care îl câștigă din proiectele din mediul online, acesta s-a aruncat în afaceri pe piața imobiliară. La finalul lunii, acesta reușește să strângă mai mult decât pentru un trai decent. Concret, conturile bancare ale influencerului reușesc să „vadă” între 70.000 și 80.000 de euro.

„Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună între 70.000 și 80.000 de mii de euro. Să moară dușmanii! Casele valorează 200.000 de euro la momentul actual, dar am spus și pe YouTube că în cazul în care euro continuă această cădere istorică, este posibil ca dorința mea să fie aceea ca ale mele imobile să rămână la suma de 1 milion de RON, valoarea a 200.000 de euro, atunci când le-am calculat eu la preț business wise. 

Ele sunt complet echipate, nu înseamnă porumbei și perle „a la dezvoltatorii clasici”. Nu! Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate. Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care, colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo, am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a spus Dorian Popa în urmă cu ceva timp, pentru Spynews.

Citește și: Supa de mici, preparatul care i-a impresionat pe români de 1 Mai. Cum se face și cât costă

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult