- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum a reușit un tânăr să devină milionar îmbrăcându-se în om al străzii. Experimentul care i-a schimbat viața

05 May, 14:49 • Cornel Ghimeșan
Poți deveni milionar într-un an de zile, îmbrăcându-te în om al străzii și cerșind? Răspunsul e da, iar experiementul făcut de un tânăr confirmă acest lucru.
Cum a reușit un tânăr să devină milionar îmbrăcându-se în om al străzii. Experimentul care i-a schimbat viața

Tânărul a făcut un experiment întins pe o durată de 10 luni ca să demonstreze că poate deveni milionar cerșind pe stradă. Experimentul social a fost postat pe Youtube și a strâns o mulțime de vizualizări.

Cum a reușit un tânăr să devină milionar îmbrăcându-se în om al străzii. Mike Black a reușit să strângă aproape un milion de dolari în câteva luni. Bărbatul a fost toată viața antreprenor, dar în iulie 2020 a decis să renunțe la absolut tot, bani, casă, mașină.

„Am văzut o mulțime de oameni deprimați după ce au pierdut totul în timpul pandemiei. Am avut chiar un prieten care a pierdut peste noapte o afacere de 10 milioane de dolari”, a spus el.

Citește și Locația din România în care turiștii aleg să plece de 1 Mai și de Paște. Peisajele sunt superbe

Cum a reușit un tânăr să devină milionar îmbrăcându-se în om al străzii

Și-a dorit mult să-și ajute apropiații să-și refacă viețile și a vrut să demonstreze că munca și norocul nu sunt mereu cele mai importante ca să devii bogat.

„Am decis oficial să pun capăt proiectului mai devreme. Acum, oricât de mult mă doare să fac asta, mai ales când mai sunt doar două luni, simt că este lucrul corect. M-am confruntat cu multe lucruri pe plan personal, iar recent s-a întâmplat ceva care m-a împins cu adevărat la limită. Sănătatea mea a scăzut până în punctul în care chiar trebuie să încep să am grijă de ea”, a mai afirmat tânărul, conform DailyMail.

Statul pe stradă atâta timp i-a cauzat tânărului două boli autoimune care au dus la „oboseală cronică” și o alta care i-a atacat articulațiile. „O mare parte din ceea ce a ieșit la iveală pentru mine este ceea ce contează cu adevărat, sănătatea și recunoștința”.

Și-a propus încă de la bun început să pornească de la zero, iar cu banii câștigați pe stradă să-și pună pe picioare o nouă afacere de un milion de dolari.

Experiența a fost mult mai grea decât se gândea el la început. În prima zi a dormit pe o bancă, negăsind alt loc unde să înnopteze. Tot ce își dorea era niște apă, dar nimeni nu i-a oferit. În final, un bărbat cu o rulotă i-a permis să stea mai multe nopți acolo. Încet – încet, tânărul a reușit să depășească toate provocările, iar în a cincea zi deja avea bani pentru a-și achiziționa un computer.

După trei luni, a strâns bani pentru a-și face propriul brand de cafea. Mike Black a terminat provocarea după zece luni, cu 60 de zile rămase pe parcurs. A reușit să câștige în total 64.000 de dolari.

Citește și Românii, mai delăsători decât în alți ani. Doar 8% dintre oameni caută un loc activ de muncă în străinătate. Motivele pentru care nu se mai caută joburi în alte țări

Cu toate că nu a făcut fix un milion de dolari , a recunoscut că a fost un experiment de succes și a demonstrat că a fost posibil să-și readucă viața pe linia de plutire. „Ar trebui să ne amintim întotdeauna să îi ajutăm pe cei care au nevoie, pentru că ar putea fi oportunitatea de care au nevoie”, a spus el.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult