- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum arată Crăciunul oamenilor bogați. Iată cât costă un brad de lux gata decorat!

17 Dec, 20:09 • Fundeanu Madalina
Iată cum arată un Crăciun de lux! Prețul unui brad de lux gata decorat și holograme cu „oaspeți surpriză”.
Cum arată Crăciunul oamenilor bogați. Iată cât costă un brad de lux gata decorat!

Crăciunul este o perioadă minunată, dar nu este lipsită de stres. Între pregătirea casei, sortarea mâncării și cumpărarea cadourilor, perioada festivă poate deveni copleșitoare. Dar asta nu se întâmplă în cazul tuturor.

Iată cum arată un Crăciun de lux! În timp ce cei mai mulți dintre noi stau la coadă în supermarketuri sau fac cumpărături pe fugă în pauza de prânz, cei bogați au o abordare diferită, scrie The Telegraph, citat de Economedia.

Crăciunul celor bogați

Anya Banks, care își conduce propria companie de design specializată în decorațiuni de casă personalizate, spune că, de obicei, clienții încep să îi solicite serviciile pentru Crăciun în lunile ianuarie și februarie.

„Noi venim cu conceptele și punem laolaltă idei cu imagini de culori și stil. Trebuie să mă uit în mintea cuiva, în special dacă are o imagine foarte fixă a ceea ce își dorește, iar eu trebuie să o descifrez și să o creez.”, spune aceasta.

Anul acesta, conform spuselor ei, marile tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun sunt un aspect clasic în stil victorian, cu burgundia profundă și verdele.

Camerele sunt împodobite cu panglici de catifea, perle și împletituri aurii care dau o senzație de lux. La celălalt capăt al spectrului, ea spune că există o cerere pentru un aspect organic mai restrâns, cu straturi simple de verde și fundițe simple.

Totodată, Pia Modha, director executiv al The Christmas Decorators, spune că beneficiarii solicită ca decorațiunile să fie instalate în casele rezidențiale începând cu jumătatea lunii noiembrie, clienții americani fiind dornici să le instaleze pentru Ziua Recunoștinței.

În timp ce compania ei oferă totul, de la ghirlande pentru balustrade și șeminee până la decorarea întregii case, atât în interiorul cât și în exteriorul unei proprietăți, este adesea o chestiune de timp și resurse.

Citește și: Au apărut brazii naturali la cele mai mari lanțuri de magazine. Cât costă și ce înălțime au brazii la Dedeman, Lidl și Kaufland

Crăciun de lux
Crăciun de lux

„Totul este personalizat în funcție de gustul și bugetul clientului. Deci, deși avem o schemă de prețuri, depinde de faptul că aceștia doresc anumite tipuri de produse”, spune Modha.

„Prețul nostru de pornire pentru un brad de lux de 7,5 picioare ar fi de la aproximativ 985 de lire sterline, cu totul inclus; design, montare, demontare, depozitare și închiriere.”

Cumpărători personali și împachetatori de cadouri

Decorul este doar începutul. Există apoi cadouri la care trebuie să vă gândiți. Atât Harrods, cât și Fortnum & Mason oferă servicii de cumpărături personale, dar pentru unii este mai ușor să se bazeze pe un serviciu de concierge privat.

Un serviciu de concierge oferă o pereche de mâini în plus pentru a gestiona viața de zi cu zi. Poate fi vorba de orice, de la sortarea curățătoriei la gestionarea achiziției unei case sau, în această perioadă a anului, de a vă ocupa de lista de prieteni și familie pentru care să faceți cumpărături.

48 London, un serviciu de gestionare a stilului de viață și un serviciu de concierge, oferă clienților o gamă de servicii de Crăciun, printre care se numără și întocmirea unor liste de cadouri personalizate.

„Ne putem ocupa chiar și de cel mai “imposibil de cumpărat” membru al familiei și putem elimina stresul cumpărăturilor de Crăciun. Ne asigurăm că avem toate cadourile frumos împachetate și livrate la timp pentru ziua magică în sine.”, spune Sophie Shelton, co-fondator al companiei.

Dar asta nu este tot ceea ce fac ei. Înscrierea ca membru al unui serviciu de concierge vă oferă acces la o echipă care poate livra cereri personalizate.

Printre cererile de Crăciun pe care echipa le-a livrat se numără asistența în organizarea unui calendar de advent uriaș din lemn, lucrat și pictat manual, care să fie realizat în replica casei unui client, și holograme cu „oaspeți surpriză”, fie că sunt morți sau vii.

Apoi, odată ce cadourile au fost cumpărate, este timpul pentru împachetare. Lupta cu obiecte de formă complicată sau încercarea de a stăpâni arta foarfecei care „alunecă” prin hârtia de împachetat sunt lucruri obișnuite pentru majoritatea dintre noi înainte de ziua de Crăciun, dar pentru alții este mult mai simplu, trebuie doar să externalizeze.

Vezi și: Ce sfaturi a primit un tânăr pentru a investi cei 3000 de euro economisiți în mod profitabil. „I-aș putea investi în ceva care să nu îmi dea mari bătăi de cap?”