- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum arată garsoniera care a șocat internetul. Anunțul de închiriere devenit viral

13 Jan, 21:00 • Cornel Ghimeșan
O garsonieră din Târgu-Mureș, scoasă la închiriat, a devenit virală pe internet. E foarte mică, iar felul în care sunt așezate obiectele de mobilier a atras atenția internauților.
Cum arată garsoniera care a șocat internetul. Anunțul de închiriere devenit viral

Proprietarul garsonierei din Târgu Mureș a pus un anunț pe internet în vederea găsirii unor chiriași. Locuința se află în apropiere de Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”.

Mulți internauți au început să arunce cu comentarii răutăcioase după ce au văzut cum arată garsoniera. Patul a fost așezat lângă masă și chiuveta de bucătărie, care este, totodată, și chiuveta de la toaletă. Ceea ce i-a șocat cu adevărat pe internauți a fost faptul că până și cabina de duș era pusă în cameră, chiar lângă birou.

Citește și Cât de costisitoare esta Casa Poporului. Factura de curent plătită către Hidroelectrica este ireal de mare

„Unde este toaleta?”, „La vecini sau în dulap?” , au fost câteva dintre variantele prin care au încercat oamenii să ghicească răspunsul. „Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți”. „Aici mâncai, aici mă c***i”. „E și la demisol! Un deliciu? Cat? 200 de euro?”, au scris oamenii în comentarii.

Garsoniera de 10,44 metri pătrați care costă 15.000 de euro

Nu e singurul anunț de pe piața imobiliară care a șocat. Spre exemplu, în noiembrie 2023 o garsonieră din Vaslui a fost pusă în vânzare pentru 15.000 de euro. Mărimea proprietății i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Mai precis, garsoiera avea un spațiu util la care cele mai mari palate din Europa doar visează: doar 10,44 metri pătrați.

„Apartament 1 cameră și baie și hol strada Mihail Kogălniceanu, etajul 2, suprafața mp 12,75 (n.r. suprafața construită; suprafața utilă – 10,44 mp). Racordată apă și curent. Se dă cu tot cu mobilă. Pentru cei interesați sunați la numărul de telefon pentru mai multe detalii. Garsoniera se vinde la prețul 15.000 euro, circa 1.495 euro/mp”, scria în anunțul de vânzare al garsonierei, potrivit sursei citate.

Citește și „Comoara” de 7 miliarde de euro pusă în joc pentru 100.000 de români. Anunțul AFIR

Un alt anunț de anul trecut făcea referire la o garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, pe care proprietarul voia să o închirieze cu 200 de euro pe lună. Reprezentantul agenției imobiliare Antonio Boja a spus că, la aproximativ 20 de minute după ce a fost postat anunțul cu garsoniera, a venit și primul telefon.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult