- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum au reușit Mădălina și Cosmin să revină în țară și să dea lovitura în afaceri: „Suntem doar noi și gătim cu drag și spor”

04 May, 19:39 • Cornel Ghimeșan
Atunci când încă mai ai putere să visezi și să speri, ești răsplătit cu lucruri extraordinare. Aceasta este și povestea Mădălinei și a lui Cosmin, care după 15 ani de „pribegie” în Italia, au revenit în țară și au dat lovitura cu o afacere de succes.
Cum au reușit Mădălina și Cosmin să revină în țară și să dea lovitura în afaceri: „Suntem doar noi și gătim cu drag și spor”

După o perioadă de 15 ani petrecută în Italia, Mădălina și Cosmin, doi români originari din Piatra Neamț, au decis să-și folosească cunoștințele și pasiunea pentru bucătărie și să le aducă în orașul lor natal.

Citește și: O tânără face carieră într-o lume a bărbaților. La nici 30 de ani, Cosmina stă la cârma unor nave de croazieră

Recent, aceștiia au inaugurat Pizzeria „Da Madlen” în apropierea magazinului Unic, situat pe Bulevardul Dacia nr. 6. Cu o experiență solidă dobândită în industria ospitalității din Italia, cei doi soți au reușit să aibă suficiente abilități și pricepere în prepararea autentică a pizzei și a altor delicatese italiene.

„Am lucrat 15 ani într-o pizzerie din Italia, de unde am furat meseria. Și soțul meu este pasionat de bucătărie. Deocamdată suntem doar noi și gătim cu drag și spor”, a declarat Mădălina Damascan.

Pizzeria „Da Madlen” reprezintă un adevărat „hub” culinar care aduce o gamă diversificată de mâncăruri italiene, precum pizza, paste, salate, bruschette, sandwich-uri și clătite, toate pregătite cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, aduse din Italia. De asemenea, pizzeria oferă servicii de livrare la domiciliu, ce pot fi accesate prin intermediul comenzilor la numărul de telefon.

Prin deschiderea acestui local, orașul Piatra Neamț primește o nouă perspectivă în ceea ce privește oferta culinară, oferindu-le clienților o experiență autentică italiană, chiar în inima Moldovei. Cu eforturi, dublate de pasiunea lor pentru arta culinară, Mădălina și Cosmin Damascan își propun să aducă „o bucată din Italia” în fiecare farfurie servită la Pizzeria „Da Madlen”.

Clipele petrecute la Pizzeria „Da Madlen” sunt întotdeauna pline de prospețime și savoare, iar ofertele promoționale adaugă un plus pentru cei care le trec pragul. În plus, pentru a oferi un confort sporit clienților, se asigură și servicii de livrare la domiciliu, pentru ca toți să se bucure de deliciile italiene în confortul propriului cămin.

Citește și: Cine este Cosmin Dodoc, noul președinte al grupului eMag. „Coordonarea echipelor unui grup de peste 10.000 de oameni înseamnă pentru mine oportunitatea de crește zi de zi”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult