- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum poți să atragi banii ca un magnet. Un antreprenor de succes a dezvăluit exercițiul care îl practică

22 Feb, 21:01 • stefan.vlad
Cum poți să atragi banii ca un magnet. Un antreprenor de succes a dezvăluit un exercițiu amuzant pe care l-a folosit de-a lungul anilor pentru a-și pune în mișcare creativitatea de construire a bogăției. Acesta susține că este ușor de făcut, durează câteva minute pe zi și este ca și cum ai juca un joc.
Cum poți să atragi banii ca un magnet. Un antreprenor de succes a dezvăluit exercițiul care îl practică

Cum poți să atragi banii ca un magnet. Afaceristul mai spune că după o săptămână de practicat acest exercițiu veți fi uimit de cât de atent deveniți la detectarea oportunităților de a face bani peste tot. Acesta se poate face individual sau în grup.

Cum poți să atragi banii ca un magnet

1. Alegeți un moment în care creativitatea este ridicată

Dacă există un moment al zilei în care gândiți cel mai bine în mod inovator, acela este momentul potrivit pentru acest exercițiu. Dacă lucrați în echipă, alegeți un moment în care starea de spirit este pozitivă și toată lumea este energică.

2. Alegeți suma de bani pe care doriți să o câștigați

Poate fi o sută de dolari, un milion, un miliard. Banii pot fi un obiectiv, dar eu consider că, de cele mai multe ori, sunt mai degrabă o metodă prin care ne atingem alte obiective.

Poate că nu căutați o cifră precisă în dolari, ci o sumă suficientă pentru a vă extinde afacerea, pentru a cumpăra o altă franciză, pentru a vă lua o vacanță sau pentru a dona o sută de mese unei bănci de alimente. Pentru o provocare amuzantă și creativă, încercați un puzzle de genul „15 moduri de a face 100 de dolari”.

Citește și: Tinerii români s-au săturat să fie angajați și vor să devină antreprenori. Uite cum ai putea câștiga 1000 de euro: „Exclus angajarea”

3. Alegeți o limită de timp pentru obiectivul dumneavoastră

Acest pas este opțional, dar schimbarea limitei de timp a obiectivului dvs. poate face exercițiul mai plăcut. Dacă obiectivul dvs. este să creați un milion de dolari, atunci, în diferite sesiuni, gândiți-vă la modalități de a face un milion într-un an, o lună sau chiar o zi!

3. Începeți să scrieți ideile

Căutați cel puțin cincisprezece. Dacă ar putea, chiar și de departe, să vă atingă obiectivul, niciun răspuns nu este prea nebunesc, prea simplu, prea departe de țintă sau prea în afara cutiei. Un avantaj al acestui exercițiu cu copiii este că ei nu văd bariere. Dacă lucrați cu alții, amintiți-vă că acest exercițiu este lipsit de critici. Nu uitați asta și dacă lucrați singur! Toate ideile sunt binevenite.

4. Limitați exercițiul la 15-30 de minute

Produceți o idee la fiecare două minute. Acest lucru vă împiedică să vă gândiți prea mult și vă pregătește mintea pentru a vedea rapid oportunitățile.

Dacă sunteți blocat la „cum să faceți un milion de dolari într-o lună„, schimbați întrebarea în „invenția mea incredibilă care valorează un milion de dolari” sau chiar „cincisprezece lucruri care nu ar face NICIODATĂ un milion de dolari„, pentru că și asta vă poate face să vă curgă ideile, relatează www.entrepreneur.com.