- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum va arăta următorul iPhone! Ce se va întâmpla cu ecranul la modelul 15 Pro Max?!

31 Jul, 14:57 • Cornel Ghimeșan
Apple se pregătește pentru lansarea noului model de iPhone 15 Pro Max. Compania urmează să folosească o tehnologie de contrucție, care va duce la îngustarea marginilor negre din jurul ecranului.
Cum va arăta următorul iPhone! Ce se va întâmpla cu ecranul la modelul 15 Pro Max?!

iPhone 15 va arăta diferit! Apple a optat pentru o nouă tehnologie de construcție pentru modelele Pro ale seriei. Aceasta tehnologie presupune faptul că în final vor fi mai inguste marginile negre din jur ecranului. Acest proces de construcție se numește LIPO (low-injection pressure over-molding), conform Bloomberg. Datorită acestei tehnologii, spaţiul negru din jurul ecranului va fi de doar 1,5 milimetrii, faţă de 2,2 milimetrii cât măsoară în cazul modelelor curente.

Citește și:Vești bune pentru utilizatorii TikTok. Anunțul făcut de companie. Doar cei care au iPhone pot face asta

Odată cu această modificare telefoanele iPhone vor fi cu un pas mai aproape ce țelul pe care compania americană și l-a propus și, în realitate, cel spre care toți producătorii țintesc și anume: realizarea unui dispozitiv acoperit în întregime de ecran, fără margini negre în jurul acestuia.

Ce alte modificări vor exista la iPhone 15

Seria iPhone 15, care va fi lansată anul acesta, ar urma să aibă în dotare baterii mai mari, care să aducă un plus de autonomie, dar să şi crească greutatea telefoanelor. Presa din China, care citează surse anonime din cadrul Foxconn, susţine că Apple va folosi baterii mai mari decât anul trecut pe toate modelele din cadrul seriei iPhone 15.

iPhone 15 va avea o baterie de 3,877mAh (de la 3,279mAh). iPhone 15 Plus va trece la o baterie de 4,912mAh (de la 4,325mAh). iPhone 15 Pro va avea o baterie de 3,650mAh (de la 3,200mAh). În fine, iPhone 15 Pro Max va folosi o baterie de 4,852mAh (de la 4,323mAh).

În urma acestor modificări, cel mai câştigat iese modelul Plus, cel care a avut cele mai mici vânzări în ultimii ani.

Folosirea unor baterii de capacitate mai mare va duce la creşterea uşoară a greutăţii smartphone-urilor Apple, însă, pentru cei mai mulţi utilizatori este compromis pe care îl fac fără să stea pe gânduri.

O altă surpriză plăcută pe care o pregătește Apple pentru noua seri de iPhone este dublarea spațiului de stocare pentru versiunile de bază ale modelelor. Astfel, dacă până acum versiunile de bază aveau 128GB de memorie internă, acum vor avea 256GB.

Aceasta este o veste bună pentru cei care își folosesc iPhone-ul pentru a face fotografii, videoclipuri sau pentru a descărca aplicații și jocuri. Cu un spațiu de stocare dublu, nu vor mai trebui să se îngrijoreze că vor rămâne fără loc sau că vor trebui să plătească pentru servicii de stocare în cloud.

Citește și: iPhone 15 vine cu schimbarea dorită de toţi, baterie pentru o autonomie mai mare şi spaţiu dublu de stocare

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult