- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Dacă mergi în Eforie Nord trebuie să știi cât trebuie să scoți din buzunar pentru o omletă la o terasă

03 Jun, 21:34 • Constantin Cristina
Majoritatea românilor și-au rezervat cazări pentru minivacanța de cinci zile de Rusalii, iar mulți se întreabă cât costă o masă pe litoral sau o simplă omletă.
Dacă mergi în Eforie Nord trebuie să știi cât trebuie să scoți din buzunar pentru o omletă la o terasă

Pentru că românii dau buzna în această perioadă pe litoral trebuie să știe neapărat câți bani să aibă la ei dacă vor să ia masa la o terasă, a informat gandul.ro.

Citește și: Cât costă un șezlong cu umbrelă în Bulgaria? S-a dat startul la distracție. Turiștii iau cu asalt litoralul

Dacă mergi în Eforie Nord trebuie să știi cât trebuie să scoți din buzunar pentru o omletă la o terasă

De la un timp, localurile au prețurile destul de ridicate, însă există și localuri cu prețuri accesibile și pentru cei care nu vor să arunce cu banii în stânga și în dreapta.

De exemplu, o omletă simplă ajunge la o terasă din Eforie Nord la 10 lei, iar dacă o vrei cu cașcaval ajunge la 12 lei, iar tot la 12 lei poate fi o omletă cu șuncă și ciuperci sau una cu telemea.

Tot la aceeași terasă, o porție de spaghete ajunge la 24 de lei, iar o porție de cartofi țărănești la 9 lei, iar dacă vrei și desert, o porție de clătite poate fi 12 lei. Prețurile nu sună deloc costisitor, ci destul de accesibile.

prețuri omletă
prețuri omletă

În Mamaia prețurile încep de la 135 de lei pe cameră/noapte la un hotel de trei stele, conform Federației Petronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR).

„Destinaţiile montane, Destinaţiile balneare, Destinaţiile de turism rural, Delta Dunării, Litoralul românesc – în topul preferinţelor turiştilor! Cele mai solicitate sunt locaţiile de 3 şi 4 stele care oferă facilităţi şi servicii suplimentare pentru confortul turiştilor – indiferent de preţ. Un număr foarte mare de locaţii de 4 stele şi-au epuizat complet locurile de cazare cu multe săptămâni înainte, iar în cele mai cunoscute staţiuni montane şi în Delta Dunării gradul de ocupare este de 100%. Peste 70.000 de turişti aşteptaţi pe Litoral în vacanţa de Rusalii! Continuă ritmul foarte bun de rezervări şi pentru această perioadă, dar şi pentru întreaga vară”, a declarat Corina Martin, secretar general FPIOR.

Alte articole: InfoCons trage un semnal de alarmă! 10,9% din români suferă de obezitate, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase