Dani Oțil se laudă cu localul său din nordul Bucureștiului, căruia îi face mereu reclamă. Doar că, de aceeastă dată, o clientă s-a arătat total nemulțumită de mâncarea pe care a primit-o, mai ales că prețurile nu sunt deloc mici.
Femeia a vrut să se bucure de o masă bună, însă așteptările i-au fost înșelate și a povestit totul într-un Google Review. Florina a vrut să comande mai multe preparate, însă a rămas total dezmăgită de ceea ce a văzut în farfurie. Nemulțumită de gustul preparatelor, aceasta a spus că nu va reveni și nici nu va recomanda restaurantul.
„Am fost într-o duminică după-amiază la prânz. Pastele carbonara nu aveau nicio legătură cu ceea ce ar fi trebuit să fie (sosul era cu cocoloașe și prea sărat), bibanul de mare era prea gătit și au folosit pește congelat, chiar și cartofii prăjiți erau arși.
Sincer, mâncarea arăta de parcă fusese aruncată pe farfurie fără nicio grijă pentru prezentare. Prețurile se potrivesc cu locația, dar nu vă așteptați ca și gustul să fie pe măsură. Nu voi reveni și nici nu îl voi recomanda”, a scris Florina, în mediul online, potrivit Cancan.ro.
Într-un peisaj concurențial deja destul de aglomerat, restaurantul lui Dani Oțil s-a impus prin calitatea preparatelor și locația sa, dar a atras atenția și prin prețurile destul de mari practicate.
De exemplu, o supă de cocoș cu găluște ajunge la 35 de lei, un ciolan de purceluș la 92 de lei, iar saramura de caracatiță este servită la prețul de 110 lei. Prețurile băuturilor nu sunt mai blânde nici ele: un suc de 250 ml costă 16 lei, o bere la sticlă de 330 ml ajunge la 22 de lei, iar o bere la draught de 350 ml costă 20 de lei.
Aceste prețuri au generat diverse reacții din partea vizitatorilor, dar și numeroase glume din partea colegilor lui Dani Oțil din domeniul televiziunii. Chiar și în fața criticilor legate de costurile ridicate, prezentatorul a ținut să clarifice că prețurile sunt justificate, având în vedere calitatea serviciilor oferite.