Andreea Esca a mers, recent, la restaurantul lui Dani Oţil, unde a ales să mânânce de prânz. Vedeta Pro TV a ales o supă de cocoș de curte cu găluște, un preparat tradițional, dar reinterpretat, care a costat 30 de lei.
La felul doi, Andreea Esca a comandat o saramură de caracatiță cu mămăliguţă pentru care vedeta a plătit 110 lei, scrie Adevarul.ro.
După această experiență, vedeta Pro TV a făcut o postare pe Instagram, etichetându-l și pe Dani Oțil, vedeta Antena 1, cu următorul mesaj: „Super bun!”.
Dani Oțil deține un restaurant în nordul Bucureștiului, în parteneriat cu alt antreprenor. Nu de puţine ori, clienţii, între care şi vedete autohtone, l-au criticat pentru preţurile practicate, considerându-le destul de mari.
De exemplu, un ciolan de purceluș costă 92 de lei, un suc costă 16 lei, o bere la sticlă (330 ml) – 22 de lei, iar o bere la draught (350 ml) 20 de lei.
Dar iată că Andreea Esca a ţinut să se bucure de calitatea mâncărurilor comandate şi nu s-a uitat la banii plătiţi.