- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

De ce nu e bine să bei cafea în avion. Însoțitorul de zbor nu îți va spune aceste lucruri niciodată

25 Jun, 13:45 • Bocioacă Bianca
Iată de ce nu e bine să bei cafea în avion. Detaliile esențiale pe care trebuie să le cunoști, dar pe care nimeni nu vrea să ți le spună.
De ce nu e bine să bei cafea în avion. Însoțitorul de zbor nu îți va spune aceste lucruri niciodată

De ce să nu-ți bei ceașca de cafea în avion. În timpul zborului, puteți consulta un meniu și puteți comanda ceea ce vă doriți. Există câteva detalii interesante pe care însoțitorul de zbor nu vi le va spune niciodată.

O însoțitoare de bord de la o companie aeriană din SUA a răspuns mai multor întrebări pe care călătorii le au legate un zbor perfect cu avionul. Pot exista lucuri neplăcute într-o călătorie, dar și unele destul de interesante.

Citește și: O femeie a trăit șocul vieții ei într-o cafenea. Femeia și-a comandat o cafea. Iată ce s-a întâmplat când a venit nota de plată

De ce nu se bea cafea în avion

Un lucru mai puțin plăcut pentru însoțitorii de zbor este mersul la toaletă. Multe persoane aleg să meargă la baie în picioarele goale sau în șosete, chiar dacă podelele sunt mereu murdare. Un alt lucru interesant este consumul de băuturi. De ce nu se bea cafea în avion? În meniu veți găsi veai, cafea, capuccino, apă plată și suc.

Dar, însoțioarea de zbor nu recomandă nimănui să consume cafea în timpul călătoriei cu avionul, dar nici ceai, asta pentru că apa utilizată pentru acestea provine din rezervoarele de apă potabilă.

„Cafeaua și ceaiul provin din rezervoarele de apă potabilă care sunt umplute în multe aeroporturi de mai multe persoane diferite, iar curățarea lor este dificilă”, a povestit aceasta, potrivit Daily Mail.

Citește și: Criza boabelor de cafea scumpește cea mai ieftină ceașcă de cafea. Soiul care este pe cale de dispariție

Ea le mai recomandă pasagerilor să opteze pentru băuturi îmbuteliate, pentru a evita orice tip de neplăcere. Nu recomandă nimănui să consume pește, chiar dacă acesta se regăsește în meniu. Cea mai bună alegere ar fi puiul, dar fără să ne dea vreo explicație.

Un alt sfat are legătură cu bacșișul din avion. Acest lucru se întâmplă destul de rar, dar este foarte apreciat.

„Ar trebui să refuzăm politicos bacșișul o dată înainte de a accepta. Nu este ceva obișnuit, dar este apreciat! Țineți cont că suntem mai mulți în avion, așa că aș face-o doar dacă ați primit servicii excepționale de la unul dintre noi în mod special”, a mai adăugat ea.