- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

De necrezut! Gigi Becali „a spart banca”! Cu ce avere impresionantă s-a ales acesta fără să facă nimic!

23 Oct, 09:21 • Fundeanu Madalina
Cum atrage Gigi Becali banii, nu mai reușește nimeni! Latifundiarul din Pipera a câştigat o sumă uriaşă de bani, fără să facă nimic, după cum declară un apropiat.
De necrezut! Gigi Becali „a spart banca”! Cu ce avere impresionantă s-a ales acesta fără să facă nimic!

Potrivit SportBull

, Gigi Becali a dat marea lovitură! Latifundiarul din Pipera a câştigat o sumă uriaşă fără să facă nimic. Un apropiat al șefului de la FCSB a făcut dezvăluiri uimitoare. Totul a ieşit la iveală în urmă cu puţin timp.

Gigi Becali a dat marea lovitură!

Gigi Becali „a spart banca” și a câştigat milioane de euro fără să facă nimic. Dumitru Dragomir a dat detaliile tunului reuşit de către latifundiarul din Pipera.

„Gigi Becali cel puțin 4 milioane a câștigat fără să facă ceva. Și fără să vină, a venit odată p-acolo. Fii atent aici. El făcuse drumul acela de 21 de metri, dar făcuse 100 de metri. Ai înțeles? Și i-a dat Bălteanu pământul înapoi, 6 hectare jumate.

Îi dăduse lui Bălteanu cu 200. E un milionar deștept, un tânăr. Trebuia să îi dea o anumită sumă de bani până la 1 martie și nu a avut. Gigi i-a luat pământul înapoi, 6 hectare și jumătate. E constructor.

Gigi și-a luat 6 hectare. Dar Gigi, ca să vezi cum poate să facă rost de bani. Putea să-l vândă imediat cu 300 și câștiga 100 la metru. Nu a făcut, i-a spus lui Vasi și Iulia să se apuce să facă drumul acesta”, a declarat Dumitru Dragomir, conform surselor.

Gigi Becali
Gigi Becali

Te-ar mai putea interesa și: Averea lui Gigi Becali, de nemărginit? Iată cine spune că acesta are bani cât pentru 5000 de ani!

Dar se pare că asta nu e tot!

„A mai făcut 350 de metri. Nu l-a făcut tot, mai are 300 de metri, dar a făcut încă, din suta aia de metri a mai făcut 300. Câți crezi că s-a făcut când a venit lumea și a văzut bulevardul. A băgat 2-300 de mii.

Îl face cu fier beton, cu piatră. El avea pământ pe partea dreaptă a drumului. După ce a făcut jumătate din drum. Nu ți-l dă cu 500. 400 i-am dat eu pe el și nici nu vrea să mă bage în seamă. Părerea mea este că peste 500 îl dă.

El a băgat, să zicem că bagă 400.000 în drum până în groapa aia acolo. Am văzut că pun țăruși de plastic, mă rog, e un șantier întreg. Fă un calcul. A făcut 18 milioane fără să ridice un pai. A făcut 18 milioane pentru că a făcut un drum care nu îl costa 400.000″, a mai adăugat Dumitru Dragomir.

Citește și: Gigi Becali are terenuri de un miliard de euro. „Nu îi fac eu calculul, dar cam atât are cu pământul pe care l-a luat acum”