- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Averea lui Gigi Becali, de nemărginit? Iată cine spune că acesta are bani cât pentru 5000 de ani!

19 Oct, 23:44 • Oprea Alina
Gigi Becali disune de o avere care ar putea întreține mai multe familii deodată, sau, cel puțin, așa spun ceilalți din jurul său și o țară întreagă! Nu încape îndoială faptul că acesta dispne de o avere aproape de nemărginit!
Averea lui Gigi Becali, de nemărginit? Iată cine spune că acesta are bani cât pentru 5000 de ani!

Gigi Becali este în topul acestuia a fost analizată și calculată în cadrul acestuia, fiind estimată între 325 și 425 de milioane de euro. Totuși, acest top nu pare a reflecta realitatea, pentru că patronul FCSB ar avea o avere mai mare de două, sau chiar trei ori mai mare față de ceea ce se speculează. Patronul FCSB deține bunuri, afaceri, terenuri și conturi de peste 1,2 miliarde de euri, iar Dan Șucu este expert în finanțe.

Citește mai multe despre: Gigi Becali poate deveni unul dintre cei mai bogați din lume dacă face asta! Avere de peste un miliard de euro!

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali?

Este greu de crezut că averea patronului FCSB este formată din fotbal, acest aspect fiind argumentat de faptele sale: acesta conduce această echipă din fotoliul de acasă, nu a mai câștigat campionatul de opt ani și, în același timp, își dorește să fie și antrenor. Averea sa este completată de achizițiile de milioane de euro pe care le are și aduce foarte mulți tehnicieni care nu au curajul de a spune ceva în fața sa.

Gigi Becali
Gigi Becali

Ultimul top efectuat de Capital, averea sa era estimată între 325 și 425 de milioane de euro, însă Dumitru Dragomir a îndrăznit să efectueze un calcul propriu din care a reieșit că averea lui Gigi Becali este atât de mare încât acesta ar putea trăi încă 5.000 de ani, cifrele fiind de trei ori mai mari.

„Acum, dacă vinde ce are, Gigi ia peste un miliard de euro. Dacă mă pune pe mine să vând, eu îi vând de peste 1,2 miliarde.”, a declarat Dumitru Dragomir potrivit celor de la Fanatik, conform PlayTech.

Comparație între Dan Șucu și Gigi Becali

Dumitru Dragomir este fostu șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar acesta nu a întârziat din a-l lăuda și pe Dan Șucu. „Capital” a menționat despre patronul Rapidului că ar avea o avere de aproximativ 150 de milioane de euro. Dumitru Dragomir l-a contrazis pe omul de afaceri al lui Dan Șucu atunci când a susținut că averea lui Șucu este de trei ori mai mare față de ceea ce a menționat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Șucu are zeci de hectare de pământ, de locuri de casă, lângă mine. Luat de la Gigi o parte, eu așa știu. Dar știu sigur că Șucu are niște pământ foarte scump. Șucu este tare, dar nu este de talia lui Gigi Becali.”, a mai adăugat acesta, conform sursei citate.

Citește mai multe despre: Gigi Becali are terenuri de un miliard de euro. „Nu îi fac eu calculul, dar cam atât are cu pământul pe care l-a luat acum”