- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali are terenuri de un miliard de euro. „Nu îi fac eu calculul, dar cam atât are cu pământul pe care l-a luat acum”

02 Oct, 08:52 • Cornel Ghimeșan
Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați oameni din România, cea mai mare parte a averii sale fiind dobândită din afacerile imobiliare, în special din cele cu terenuri. Patronul celor de la FCSB are în acest moment terenuri pentru construit care ar valora un miliard de euro, susţine Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF.
Gigi Becali are terenuri de un miliard de euro. Nu îi fac eu calculul, dar cam atât are cu pământul pe care l-a luat acum

Gigi Becali are terenuri de un miliard de euro. Fostul președinte LPF a vorbit despre cât pământ are Gigi Becali pentru construcții și a oferit și câteva sume importante. Dumitru Dragomir este implicat, la rândul lui,  în domeniul imobiliarelor și cunoaște foarte bine piața, unde activează și patronul celor de la FCSB.

Gigi Becali are terenuri de un miliard de euro

„Unde are el pământ acum e 1.000 de euro (n.r. – metrul pătrat) și are cel puțin 3.000 de metri. El așa cu totul cred că are vreo 200 și ceva de hectare. Pământ de construcție cred că mai are în jur de un miliard (n.r. – de euro). Nu îi fac eu calculul, dar cam atât are cu pământul pe care l-a luat acum. A cumpărat cinci sau şase hectare de pământ și câștigă la el sigur cel puțin 50 de milioane (n.r. – de euro). Deci cu totul ar cam un miliard (n.r. – de euro).”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Conacul Romano, una dintre cele mai impresionante bijuterii arhitecturale ale României, a fost scos la vânzare! Suma incredibilă de la care pornește licitația

Dumitru Dragomir mai spune că Gigi Becali și-ar rotunji substanțial sumele din conturi dacă ar decide să paseze altcuiva tot ce are: echipă de fotbal, bază de antrenament și jucători. Chiar și el s-ar arăta interesat și dispus să scoată o sumă mare din buzunar.  Dumitru Dragomir a mai spus că ar oferi 100 de milioane de euro pentru tot ceea ce ține de FCSB, echipa lui Gigi Becali, care înseamnă baza de antrenament, jucători, etc. „La ce echipă are… Și el e antrenor bun și are și echipă bună. Cu tot ce are în acest moment, 120 de milioane – 150 de milioane de euro valorează FCSB. Eu aș da 100, dar mie să-mi dea baza de pregătire care este la nivelul Barcelonei. Rețineți ce vă spun! Baza lui este la nivelul Barcelonei, dacă nu peste. Eu am văzut-o și p-aia și p-asta. Să-mi dea tot ce are, să-mi dea clinica. Și clinica este pe lângă, are cea mai bună clinică medicală din această țară. Cu medici trăsnet! Tratează gratis. Eu aș da 100, cam 100. I-aș da eu 100. Dar el e între 120 – 150. Dacă găsește unul care se pricepe la fotbal poate să ia mult mai mult. Ia și peste 150, doar că la noi în țară, fotbalul la această oră a scăzut din toate punctele de vedere”, a declarat fostul șef al LPF.

Citeşte şi: Un antreprenor român a dat lovitura în Franța. A cumpărat o clădire istorică și vrea să o transforme într-un hotel butic. Beniamin Gonţ: „Preţul a fost unul foarte tentant”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult