- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Dedeman face angajări în mai multe orașe din România. Cât câștigă pe lună un angajat care lucrează acolo

27 Nov, 12:55 • Cornel Ghimeșan
Dedeman vine cu vești bune pentru cei care își doresc un loc de muncă în cadrul lanțului de magazine de construcții! Dedeman anunță că un nou magazin se deschide în Arad-Rodnei, iar conform anunțului transmis de retalier, se fac angajări masive. Pe lângă toate acestea, și salariile sunt tentante.
Dedeman face angajări în mai multe orașe din România. Cât câștigă pe lună un angajat care lucrează acolo

Dedeman vine cu vești bune pentru cei care își doresc să își schimbe locul de muncă sau sunt în căutarea altui job. Dedeman anunță că un nou magazin se deschide în Arad-Radnei, iar conform anunțului transmis de retailer, se fac angajări masive.

Citește și Se dau bani în plus în decembrie 2023. Cei mai săraci dintre români primesc sprijin de sărbători

Totuși, legat de posturile noi de muncă nu este vizat doar magazinul ce este pe cale să se deschidă.

Mai exact, Dedeman anunță că face angajări în alte nouă magazine din mai multe județe din țară. Cei interesați trebuie să acceseze site-ul oficial pentru a afla mai multe informații! Astfel, posturile scoase la bătaie sunt în următoarele orașe – Arad, Dedeman Constanța, Dedeman Râmnicu Vâlcea sau Dedeman Cluj Napoca.

Pe lângă cele menționate mai sus, Dedeman caută să angajeze personal și în București, Dedeman Craiova, dar și la Dedeman Alba Iulia. Cât despre posturile disponibile, reprezentanții lanțului de magazine de bricolaj au transmis că toate detaliile pot fi accesate în secțiunea ”recrutări”.

De menționat și faptul că posturile disponibile sunt cele de la agenți de securitate, până la casieri, dar și dispecer magazin sau lider echipă servicii clienți.

Dedeman
Dedeman

Ce salarii oferă Dedeman

Dedeman oferă salarii bune, deci, s-ar putea ca această veste să fie pe placul multor români care își caută un loc de muncă.

Citește și Domeniile cu cele mai mari creșteri de salarii în 2024. Acești angajați vor fi cei mai fericiți

De asemenea, magazinul de bricolaj oferă un mediu de lucru plăcut, dar și alte avantaje angajaților săi, după cum anunțau reprezentanții. Salariile la Dedeman pot ajunge și la 6.000 de lei cu bonusuri pentru un consultant în vânzări.

Desigur, salariile diferă și în funcție de post sau de experiență, dar și de locația în care se află magazinul, potrivit Dedeman.

Potrivit unei platforme HR, un consultant în vânzări cu un contract full time din Brașov poate câștiga net pe lună 3.500 de lei, plus un bonus de 1.200 de lei. Asta nu este tot. La această sumă se mai adaugă bonurile de masă în valoare de 600 de lei.

Un alt exemplu este funcția de manager raion. Angajatul primește în fiecare lună 5.000 de lei, bani la care se adaugă un bonus de 1.200 de lei. De asemenea, bonurile însumează 600 de lei, iar bonusul pe care îl primește anual angajatul ajunge la 5.000 de lei.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult