- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Designerii Caviar au creat o versiune care costă 135.000 de dolari! iPhone-ul 14 Pro Max are un ceas Rolex integrat!

06 Nov, 21:34 • Cornel Ghimeșan
A apărut pe piață una dintre cele mai scumpe versiuni ale unui smartphone iPhone. Prețul acesteia se ridică la 135.000 de dolari, iar acest lucru se datorează faptului că are un ceas Rolex încorporat.
Designerii Caviar au creat o versiune care costă 135.000 de dolari! iPhone-ul 14 Pro Max are un ceas Rolex integrat!

Cu un preț de vânzare de până la 1.749 lire, iPhone 14 Pro Max este unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri de pe piață. Dar acest preț este depășit de o nouă versiune a smartphone-ului emblematic al Apple, care a fost echipat cu un ceas Rolex.

Alte articole: Vești bune! Noi locuri de muncă oferite de Guvern. Au fost deja scoase la concurs

Designerii de la Caviar au dezvăluit săptămâna aceasta smartphone-ul de lux, care include un ceas Rolex Cosmograph Daytona din aur galben, completat cu opt diamante. Deloc surprinzător, smartphone-ul vine cu un preț ridicat, care le va aduce cumpărătorilor o gaură în portofele de 135.420 dolari.

Caviar este cunoscut pentru versiunile sale de lux pe gadgeturi populare, lansând anterior o carcasă pentru iPhone cu un fragment dintr-un dinte T.Rex vechi de 80 de milioane de ani, AirPods din aur de 18K și un iPhone „Tesla” cu propriul panou solar. Dar ultima sa ofertă, pe care a numit-o Daytona, este fără îndoială unul dintre cele mai extravagante modele de până acum.

Cum arată iPhone-ul de lux

Designerii iPhone au creat o versiune care costă 135.000 de dolari! iPhone-ul 14 Pro Max are un ceas Rolex integrat!
Designerii iPhone au creat o versiune care costă 135.000 de dolari! iPhone-ul 14 Pro Max are un ceas Rolex integrat!

Corpul carcasei este realizat din titan acoperit cu PVD negru – același strat folosit de Rolex pentru a-și crea cadranele, carcasele și brățările negre. Caracteristica cheie este un Rolex Cosmograph Daytona complet funcțional – un cadran de ceas din aur galben de 40 mm împodobit cu diamante. Rolex-ul este încorporat în spatele telefonului.

„Meșteșugarii Caviar se străduiesc să-și depășească constant propriile realizări. De data aceasta, ținta a fost un iPhone 14 Pro impresionant cu un ceas Rolex încorporat. Golden Rolex Daytona este o operă de artă în sine”, explică Caviar pe site-ul său.

Citește și: O nouă înșelătorie gravă pentru români. „Loc de muncă bine plătit în compania noastră, primiți 500 euro/zi”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult