- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Destinația de 1 mai cu prețuri bombă doar pentru 3 zile de relaxare

29 Apr, 09:20 • Constantin Cristina
Minivacanța de 1 mai a început, iar deja multă lume se gândește la locul unde își va petrece concediul. Chiar dacă este o perioadă destul de scurtă, de 3 zile, prețurile nu pot fi neluate în seamă.
Destinația de 1 mai cu prețuri bombă doar pentru 3 zile de relaxare

A început minivacanța de 1 mai, iar românii au în plan deja locul de vis pentru a se relaxa în cele trei zile de concediu, a transmis cancan.ro.

Citește și: De câți bani ai nevoie să ajungi la mare de 1 Mai, în 2023. Bilete de tren reduse cu până la 10%

Minivacanța de 1 mai! Prețuri extravagante în Delta Dunării

Desigur că, persoanele doritoare de o destinație pentru cele trei zile, se gândesc să le petreacă în țară, deoarece și țara noastră are frumusețile ei. Cine iubește natura, poate merge în Delta Dunării. Hotelurile, camerele de pensiuni sunt pregătite să primească cât mai mulți români care vor să se distreze, dar și să se relaxeze ori pe litoral ori în stațiunile montane.

Însă cea mai frumoasă experiență ar putea fi în zonele naturale, și anume Delta Dunării. În această zonă, hotelierii pun la dispoziție camere și facilități pentru turiștii care doresc să-și petreacă minivacanța de 1 mai.

minivacanță de 1 mai, Delta Dunării
minivacanță de 1 mai, Delta Dunării

Hotelierii oferă turiștilor o plajă largă cu diverse tarife pentru un sejur în Delta Dunării. La o scurtă analiză de pe site-urile specializate în turism, o vacanță de trei zile pentru două persoane, pleacă de la 150 de lei și ajunge la 4.100 de lei. Factorii care influențează prețul sunt facilitățile, poziția proprietății, dar și disponibilitate.

Unele cazări oferă mic dejun inclus, acces la bar, piscină, jacuzzi. Tot aici, turiștii pot vizita plajele spectaculoase din Sulina, Pădurea Letea, satul tradițional pescăresc Mila 23.

Pentru o fugă la mare, ar fi recomandat să apelați la tren, deoarece nu veți pierde timp, dar nici mulți bani din bunuzar. Așadar, dacă vă hotărâți să mergeți cu trenul, trebuie să știți faptul că CFR Călători a anunțat că va pune la dispoziție între 27 aprilie – 2 mai mai multe trenuri față de cele existente acum.

Este vorba despre trenurile directe Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia. Veți avea la dispoziție și conexiuni rapide din Capitală, pe ruta București Nord-Constanța, la interval de una sau două ore.

Alte articole: Ce bani ar putea pierde românii de la 1 Mai 2023. Boloș: „Această reformă cu termen până la sfârșitul anului ar trebui să fie pusă în aplicare”