- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Deținuții stau la căldură iar polițiștii la răcoare. Condițiile inumane în care lucrează angajații din penitenciare. Dan HALCHIN, se “umflă” pe Facebook

11 Feb, 16:13 • Polojan Tudor
Polițiștii din ANP se plâng de faptul că lucrează în condiții greu de imaginat. Sunt ținuți în frig în timp ce conducerea se laudă pe Facebook cu lucruri pe care nu le face.
Deținuții stau la căldură iar polițiștii la răcoare. Condițiile inumane în care lucrează angajații din penitenciare. Dan HALCHIN, se “umflă” pe Facebook

Polițiștii angajați în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) se plâng de condițiile grele în cre sunt puși să lucreze. Aceștia acuză conducerea de diferențe majore între deținuți și angajați, scrie capital.ro.

Un exemplu a fost semnalat chiar vineri, pe Facebook, pe pagina Federației Sindicatelor din ANP. Sindicaliștii s-au plâns de faptul că agenții din postul de acces în ANP stau în frig din cauza conducerii care nu vrea să le ofere condiții mai bune de muncă.

Mai citește și: Concedieri masive în România. Află dacă ești pe lista salariaților care riscă să își piardă locul de muncă

Tot mai mulți polițiști din cadrul ANP se plâng de condițiile grele de muncă/ sursa foto: jurnalul.ro
Tot mai mulți polițiști din cadrul ANP se plâng de condițiile grele de muncă/ sursa foto: jurnalul.ro

Polițiștii, pe locul doi în ochii conducerii

În respectiva postare, aceștia au reamintit de declarațiile șocante ale directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Dan Halchin. Acesta a declarat, fără să vrea, că angajații sunt pe locul doi și deținuții pe primul.

Când directorul general Dan HALCHIN a scăpat porumbelul din gură, în cadrul primei ședințe cu sindicatele, afirmând că “Polițiștii de penitenciare sunt pe locul doi…”, făcând comparația cu deținuții, am crezut că a glumit.

Iată, că realitatea demonstrează că afirmația lui Dan HALCHIN era purul adevăr și că l-a luat gura pe dinainte, fără s-o conecteze cu creierul.” au scris sindicaliștii pe pagina de Facebook.

Angajații îl mai acuză pe Dan Halchin și de neseriozitate. Potrivit acestora, Halchin a promis de zeci de ori că va rezolva problema supraaglomerării din închisori. Se pare că acest lucru este valabil doar pe Facebook, pentru impresii, căci în viața reală nu se întâmplă absolut nimic și nu se încearcă rezolvarea problemei.

„Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN, se “umflă” pe pagina personală de Facebook că ar fi un mare luptător în războiul supraaglomerării din penitenciare.

Supraaglomerarea din închisori a adus României condamnări la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). În realitate, Administrația Națională Penitenciarelor (ANP) și unitățile subordonate își dau cu stângul în dreptul, transformându-l pe directorul general în Meșterul Manole, iar pe polițiștii de penitenciare și pe România în sacrificata Ana.

Brusc, pe directorul general l-a luat vâltoarea emoțiilor luptei cu supraaglomerarea din penitenciare și-a devenit sarcastic pe internet”, se arăta în postarea angajaților nemulțumiți.
Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult