Jennifer Lopez (56 de ani) a făcut show duminică seara la București. Artista a cântat și dansat timp de două ore pe scena din Piața Constituției, afișând o formă fizică de invidiat. După concert, multe românce au promis că pun lacăt la frigider și își fac abonament la sală.
Jennifer Lopez urmează o dietă „ultra-curată”, care se concentrează pe alimente integrale și organice și evită alimentele procesate. Dieta ei este bogată în proteine, legume, grăsimi sănătoase, carbohidrați complecși și apă.
Cântăreața consumă proteine slabe la fiecare masă, cum ar fi albușuri de ou, curcan, piept de pui, carne de vită crescută cu iarbă, somon și biban de mare. De asemenea, J Lo mănâncă multe legume cu frunze verzi (spanac, kale) și legume crucifere (broccoli, conopidă), însă evită morcovii și porumbul, care au un conținut mai mare de zaharuri naturale, potrivit viva.ro.
Citește și: Ce meniu a cerut Jennifer Lopez la hotelul unde a fost cazată în București
Conform jurnalului de alimentație al vedetei publicat în revista People, ea începe de multe ori ziua cu un smoothie făcut din căpșune, afine, zmeură, iaurt grecesc, miere, suc de lămâie, o lingură de pudră de proteine și gheață.
De asemenea, Jennifer Lopez pune accent pe hidratare. Dimineața bea un pahar de apă cu lămâie, iar consumul zilnic depășește șase pahare.
Jennifer Lopez bea întodeauna cafea decofeinizată. „Nu m-am mai atins de ani întregi de cafeină’, a mărturisit ea pentru US Weekly.
Jennifer Lopez evită și alimentele care conțin gluten, cum ar fi pâinea și pastele, și mancarea de tip fast-food.
La masa de prânz mănâncă, adesea, salată cu somon și legume precum broccoli, dovlecei, ardei și vinegretă. ”Îmi place să am mereu la mine gustări mai sănătoase, cum ar fi fructe sau legume’, spune ea.
La cină JLo alege proteine asociate cu quinoa ori cu legume precum varza de Bruxelles sotată și cartof dulce copt.
Nici somnul nu este neglijat. Vedeta doarme 8-9 ore pe noapte.