- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Distracția va fi la cote maxime pentru români! Concertele anului 2023

31 Dec, 11:09 • Cornel Ghimeșan
Distracția va fi la cote maxime pentru români în 2023! Urmează un an plin de concerte, festivaluri și evenimente culturale, care să mai înduclească puțin atmosfera! Iată care sunt principalele evenimente ale anului!
Distracția va fi la cote maxime pentru români! Concertele anului 2023

Noul an vine cu mult așteptatele evenimente și festivaluri muzicale. Arena Națională din București găzduiește Saga Festival și întâlnirea cu Depeche Mode, în timp ce Cluj-Napoca și Constanța sunt gata pentru Electric Castle, Untold și Neversea.

Citește și: Se fac angajări la stat! Peste 90.000 de români vor beneficia de salarii majorate, vouchere de vacanţă și bonuri de masă

Zeci de mii de fani din întreaga lume s-au distrat până dimineață în 2022, la festivalurile care au avut loc în România.  Atmosferă de poveste a fost și la Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well, iar organizatorii sunt gata pentru un line-up de top cu artiști care să ridice publicul în picioare. De exemplu, la Untold, primul nume confirmat este Imagine Dragons, una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume.

Distracția va fi la cote maxime pentru români! Concertele anului 2023!
Distracția va fi la cote maxime pentru români! Concertele anului 2023!

Pe lângă cele cinci festivaluri care au pus România pe harta internațională a muzicii, la București vor veni cei de la Depeche Mode și Deep Purple, dar și Sam Smith, Robbie Williams sau Eros Ramazzotti. Marea dezamăgire e concertul anulat pentru a treia oară al lui Celine Dion, care și-a anulat toate concertele din Europa din 2023.

Principalele concerte și evenimente ale anului 2023!

Eros Ramazzotti (23 aprilie – Sala Palatului)

Artistul italian de 59 de ani vine la București pe final de aprilie și va susține un concert la Sala Palatului din București. Evenimentul face parte din turneul de promovare a viitorului său album, „Battito Infinito”, iar cel mai ieftin bilet costă 259 de lei. Cel mai scump bilet de acces costă 1.781 de lei, dar vine cu avantaje exclusiviste: loc în al doilea rând, un articol special de merchandise din turneu, personal VIP disponibil la fața locului pentru a asigura o experiență de concert fără probleme, dar și intrare VIP în locație.

Sam Smith și Robbie Williams (3-4 iunie – Piața Constituției)

Sam Smith este unul dintre cei mai mari artişti britanici ai tuturor timpurilor, cu un Oscar şi patru premii Grammy, inclusiv cu un premiu American Music Award şi un Glob de Aur. „I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” și „Dancing with a Stranger” sunt piesele cele mai cunoscute. Lui i se alătură Robbie Williams care revine pentru a doua oară la București, după show-ul din 2015. Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels” și „Millenium” se vor auzi la București. Cel mai ieftin bilet costă 449 de lei.

SAGA Festival (23-25 iulie – Romaero Băneasa)

SAGA Festival se dezvoltă şi aduce în 2023 mai multe genuri muzicale, mai multe scene, mai multe ore de dans. Organizatorii evenimentului au scos la vânzare biletele la prețul de 375 de lei pentru cele trei zile de petrecere. Locația s-a schimbat și ea. Din Arena Națională, evenimentul revine la Romaero Băneasa.

„Cea de-a treia ediție începe să se contureze și va trece la următorul nivel atât în ceea ce privește conceptul și producția, cât și line-up-ul și activitățile de pe parcursul celor trei zile. Unele dintre cele mai mari live act-uri din lume vor putea fi văzute la SAGA: artiști internaționali cu milioane de fani, așteptați de publicul din București, vor anima spiritele. Live act-urile vor fuziona cu muzica electronică și cu seturile incendiare pregătite de cei mai iubiți DJ-i la nivel global”, au anunțat organizatorii.

Deep Purple (9 iulie – Romexpo)

Celebra trupă britanică revine în România cu un concert în aer liber, în curtea exterioară a Romexpo. Pe scena din București pe 9 iulie vor urca solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice, basistul Roger Glover, chitaristul Simone Mc Bride și clăparul Don Airey. Biletele au prețuri cuprinse între 299 și 800 de lei, în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Mai mult, fanii pot opta și pentru categoria Premium, care se află pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar și acces separate.

Depeche Mode (26 iulie – Arena Națională)

Formaţia britanică revine la Bucureşti cu un concert care face parte din turneul mondial „Memento Mori”. Cel mai ieftin bilet la evenimentul de pe cel mai mare stadion al țării costă 255 de lei, iar cel mai scump – 1.300 de lei. Există și pachete speciale cu cele mai bune locuri, afiș de turneu și un cadou special, dar și acces dedicat categoriei VIP. Depeche Mode au fost incluși în 2020 pe lista „Rock & Roll Hall of Fame”.

Alte articole: Electric Castle 2023! Când va avea loc unul dintre marile evenimente ale verii

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult