- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Donald Trump, detronat de o femeie transsexuală din Thailanda! Femeia de afaceri asiatică a cumpărat Organizația Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari

29 Oct, 22:00 • Gabriela Andreescu
Celebra competiție Miss Universe va fi, de acum, condusă de o femeie de afaceri thailandeză, avocat transgender. Anne Jakapong Jakrajutatip a cumpărat Organizația Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari devenind astfel prima femeie care deține concursul global de frumusețe în istoria sa de 71 de ani.
Donald Trump, detronat de o femeie transsexuală din Thailanda! Femeia de afaceri asiatică a cumpărat Organizația Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari

Jakapong „Anne” Jakrajutatip, CEO și cel mai mare acționar al JKN Global Group, a încheiat afacerea cu IMG Worldwide, a anunțat compania ei miercuri.

Anne Jakapong Jakrajutatip, CEO-ul companiei media din Thailanda JKN Global Group, este o vedetă de reality TV în țara ei natală, unde a apărut în versiunile locale ale „Project Runway” și „Shark Tank”. Ea a contribuit, de asemenea, la înființarea Fundației Life Inspired for Transsexual, un grup nonprofit pentru drepturile transsexualilor, informează NBC News.

Jakrajutatip a spus că achiziția de către compania ei a mărcii Miss Universe este „un plus puternic și strategic pentru portofoliul nostru”.

„Căutăm nu numai să continuăm moștenirea de a oferi o platformă persoanelor pasionate din diverse medii, culturi și tradiții, ci și să evoluăm brandul pentru următoarea generație”, a spus ea într-un comunicat de presă.

Anne Jakapong Jakrajutatip a cumpărat Organizația Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari
Anne Jakapong Jakrajutatip a cumpărat Organizația Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari

Organizația Miss Universe, care a fost deținută în comun de fostul președinte Donald Trump între 1996-2015, a fost cumpărată de divizia Endeavour a gigantului IMG în 2015. Organizația va continua să fie condusă de actualul său CEO, Amy Emmerich, și de președintele, Paula Shugart.

Citește și: Spun că le pasă de mediu, dar călătoresc cu cele mai poluante avioane. Care sunt celebritățile care poluează într-un an cât alții în zece.

În urma înțelegerii cu JKN Global Group, președintele Endeavour, Mark Shapiro, a spus într-o declarație că este „mândru de progresul pe care organizația a făcut-o devenind o platformă mai incluzivă și mai puternică în care femeile își pot promova atât obiectivele de afaceri, cât și munca lor bazată pe cauze.”

Emmerich a fost de acord, spunând că JKN Global va contribui la creșterea în continuare a organizației.

Concursul Miss Universe, care a debutat în 1952, este difuzat în 165 de țări. Concursul a prezentat primul său concurent transgender în 2018, când Miss Spania, Angela Ponce, a concurat pentru mult-râvnitul titlu de frumusețe.

 

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult