- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Doza pentru o viață veșnică! Cât îl costă experimentul pe un milionar și ce face pentru nemurire

27 May, 19:08 • Constantin Cristina
Un milionar face schimb de sânge cu fiul său pentru a rămâne veșnic tânăr. Bărbatul plătește 2 milioane de dolari pe an.
Doza pentru o viață veșnică! Cât îl costă experimentul pe un milionar și ce face pentru nemurire

Bryan Johnson, un milionar american, în vârstă de 45 de ani, face un experiment și încearcă să facă tot posibilul să aibă o viață nemuritoare, potrivit Bloomberg.

Citește și: Isabelle Vlădoiu, singura româncă decorată de doi președinți americani: „Este o sursă de mândrie pentru mine”

Doza pentru o viață veșnică! Cât îl costă experimentul pe un milionar și ce face pentru nemurire

Experimentul constă în folosirea plasmei ca terapie de întinerire, făcând practic schimb de sânge cu fiul său în vârstă de 17 ani. Acest proces îl costă 2 milioane de dolari pe an.

Experimentele pe şoareci au sugerat că rozătoarele mai în vârstă experimentează efecte de întinerire prin absorbţia sângelui venit din partea specimenelor mai tinere. Inspiraţi de aceste rezultate, unii oameni au dorit să experimenteze pe ei înșiși.

Bryan Johnson este cunoscut de lumea întreagă ca fost director al Braintree, companie de plăți digitale care deținea Venmo. Acesta a reușit să obțină succesul după ce a vândut întreprinderea și a înființat Kernel, o companie al cărei scop este conectarea creierului uman cu un calculator.

Milionarul Bryan Johnson
Milionarul Bryan Johnson

De asemenea, în ultima perioadă Johnson a acordat foarte mare atenție corpului său prin intermediul unui proiect numit Blueprint. Cu toate astea, bărbatul dă sume serioase pe tratamentele medicale și pe diagnostice, pe care le combină cu un regim strict, somn și exerciții fizice.

Toate acestea pentru a vedea dacă reușește să încetinească bătrânețea sau chiar inversa procesul. De sigur că, milionarul este susținut și monitorizat de o echipă de medici specializați.

Astfel, echipa de medici i-a aprobat procedura de schimb de sânge ca posibil tratament pentru declinul cognitiv și, poate pentru a evita boala Parkinson și Alzheimer.

„Plecăm de la dovezi şi obiectivitate. Nu facem nimic bazat pe sentimente”, a declarat Bryan Johson.

Alte articole: Rinat Ahmetov, cel mai bogat om din Ucraina, intră puternic pe piața românească și achiziționează o centrală fotovoltaică din Mureș