- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ed Sheeran, cel mai dorit artist din 2024, vine la București. Au fost suplimentate biletele pentru concertul anului

28 Feb, 21:10 • Alexe Raluca
Ed Sheeran pare să fie cel mai dorit artist al anului 2024, luând în considerare faptul că numărul de bilete pentru concertul lui din București a fost suplimentat. Organizatorii au făcut un anunț important pentru toți cei care vor să își vadă idolul pe 24 august, pe Arena Națională.
Ed Sheeran, cel mai dorit artist din 2024, vine la București. Au fost suplimentate biletele pentru concertul anului

Vestea momentului vine din partea organizatorilor concertului lui Ed Sheeran din vară. Aceștia au decis să vină în întâmpinarea publicului și să suplimenteze locurile la categoria C, dar și la categoriile A și B.

Citește și: Proiect inedit pentru elevi. Acces gratuit la concerte, spectacole și instituții culturale

Bilete suplimentate pentru concertul lui Ed Sheeran, cel mai dorit artist din 2024

Ed Sheeran urmează să vină pe 24 august la București, unde va concerta pe Arena Națională, spre extazul fanilor din România. În acest context, organizatorii au transmis un comunicat.

„Datorita interesului ridicat din partea fanilor, organizatorii concertului Ed Sheeran anunță suplimentarea locurilor la categoria C, cea despre care se știa că este sold out. Așadar, biletele care costă 299 RON sunt din nou disponibile. În plus, organizatorii au decis încă de pe acum și suplimentarea categoriilor A (499 RON) și B (399 RON)”, au anunțat surse din interiorul companiei de organizare a evenimentului, potrivit cancan.ro.

Tichetele pot fi achiziționate de pe site-ul cts.eventim.ro, iar la această sumă se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii. Fanii artistului sunt anunțați că pot cumpăra maxim șase bilete la fiecare comandă, iar tichetele le vor fi livrate în format electronic, înainte de spectacol.

Starul britanic Ed Sheeran vine, așadar, pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și o apariție memorabilă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Artistul a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile melodiilor pe de rost.

Viitoarele concerte ale lui Ed Sheeran în Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia susținut în anul 2019, iar spectacolele europene vin în urma celor susținute deja anul trecut pe continent. Sunt de asemenea planificate o serie de spectacole unice în Bahrain, Dubai, Cipru, Malta și Tenerife, urmând să fie oferite mai multe detalii în curând. Această veste vine imediat după turneul său în SUA, unde Ed Sheeran a stabilit mai multe recorduri în ceea privește numărul de fani prezenți, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles și la stadionul MetLife din New Jersey. Ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezență din istoria SUA la un concert, într-o singură zi.

În plus, organizatorii fac un anunț foarte important: „Toate site-urile oficiale ale agențiilor de bilete vor fi listate pe materialele de promovare ale turneului și pe www.edsheeran.com. Rugăm pe toți cei care încearcă să cumpere bilete să o facă doar de pe aceste site-uri autorizate”. 

Citește și: Cluj Arena, stadionul care produce cei mai mulți bani din România. Aici au loc cele mai mari evenimente și concerte