- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Elena Lasconi are o avere impresionantă! Câte case are primărița din Câmpulung Muscel

24 Jan, 17:14 • Fundeanu Madalina
Ce avere are celebra Elena Lasconi! Primărița din Câmpulung Muscel deține mai multe terenuri în diferite zone din România.
Elena Lasconi are o avere impresionantă! Câte case are primărița din Câmpulung Muscel

Elena Lasconi este subiectul multor discuții din ultima perioadă și se bucură de o faimă aproape la fel de mare ca cea de când lucra ca jurnalistă la un post de televiziune foarte cunoscut. Primărița din Câmpulung Muscel este protagonista unui scandal cu fiica sa, Oana, din cauza convingerilor diferite ale celor două, care au acaparat mediul online. Din cauza situației dramatice, a renunțat inclusiv să fie europarlamentar, conform bugetul.ro.

Fosta jurnalistă și-a obținut diploma de licență la ASE București, după ce a terminat studiile în economie. Mai târziu, a făcut și cursuri de televiziune la BBC, care au ajutat-o în cei mai bine de 25 de ani în televiziune.

Timp de mulți ani, a fost văzută pe micile ecrane în producții precum: Horoscop cu Neti si Elena, Crime Time Live Show, Dincolo de Povestiri. A reușit rapid să câștige simpatia publicului, dar și să-și strângă o avere frumoasă.

Ce avere are celebra Elena Lasconi

Declarația de avere depusă de către Elena Lasconi prezintă faptul că primărița are aproape 5.000 de metri pătrați în Câmpulung Muscel, pe care i-a achiziționat în anul 2005. În plus, mai deține și o casă, cumpărată în același an.

Citește și: Dispare un oraș din România. O localitate aflată la o oră de Capitală pierde an de an din populație și suprafață

Elena Lasconi
Elena Lasconi

Ținând cont că s-a și recăsătorit, în 2012, putem discuta și despre proprietățile soțului său. Călin, avocat de profesie, are trei terenuri în județul Olt, unul în Ilfov și unul în Constanța. Primărița deține și un apartament în Capitală, achiziționat în 2001, iar soțul său, alte două.

Cum a ajuns primărița din Câmpulung Muscel la a doua căsătorie

Elena Lasconi nu a fost o norocoasă la capitolul dragoste. La 18 ani a ajuns la altar, iar la 21 de ani, la divorț. Din prima căsnicie a rezultat și singurul său copil, Oana. Nu se aștepta să se mai mărite, dar când Cătălin a apărut în viața sa, i-a mai dat iubirii o șansă.

„Anii au trecut și am început să simt gustul amar al vieții, o neîmplinire sufletească ce depășise deja faza de resemnare, care m-a apropiat și mai mult de Dumnezeu. Atunci am realizat că, de fiecare dată când i-am cerut ceva lui Dumnezeu, el mi-a dat.

Așa ajungem la momentul British Council. Pe străduța pe care parcam când mergeam la cursuri se afla o biserică. Am intrat acolo și m-am rugat: „Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale. Dacă nu, nu’.Și a apărut Cătălin în viața mea. (râde) A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil”, a declarat Elena Lasconi pentru Life.ro.

Vezi și: Incredibil! Ce pensie are, de fapt, Gigi Becali în 2024