- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Când apare sezonul 3 din „Emily in Paris” pe Netfilx?

05 Dec, 13:34 • Cornel Ghimeșan
Serialul Emily in Paris revine în forță pe Netflix cu sezonul 3! Află când se va lansa acesta! Cadoul de Crăciun așteptat de foarte mulți fani!
Când apare sezonul 3 din „Emily in Paris” pe Netfilx?

Serialul „Emily in Paris” revine în forță pe Netflix cu zezonul trei al serialului! Serialul este creat de Darren Star și va fi lansat pe platformă pe data de 21 decembrie. Serialul a avut un succes impresionant, primul sezon fiind urmărit de aproximativ 58 de milioane de gospodării din întreaga lume în luna de după debut, Netflix descriindu-l drept „cel mai popular” serial de comedie din 2020, potrivit Variety.

„Emily in Paris” din nou pe Netfilx! Când apare sezonul 3?
„Emily in Paris” din nou pe Netfilx! Când apare sezonul 3?

Alte articole: Adevărul despre criza de după pandemie: „Coada nu e la supa săracilor, ci la iahturi. Te programezi cu ani înainte”

La un an după ce s-a mutat la Paris, unde o aştepta slujba de vis, americanca Emily se trezeşte la răscruce de drumuri în toate aspectele vieţii ei. În faţa a două opţiuni cât se poate de diferite, ea va trebui să decidă cui îi va rămâne fidelă (atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală) şi ce vor însemna acele decizii pentru viitorul ei în Franţa. Nu vor lipsi aventurile şi răsturnările de situaţie specifice vieţii pariziene, relatează news.ro.

Emily in Paris sezonul 3  Netflix

Sezonul 3 al serialului va debuta în data de 21 decembrie pe platforma Netflix! Milioane de oameni au așteptat cu sufletul la gură un nou sezon al serialului.

Producătoarea şi protagonista Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper, alături de Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie şi Lucien Laviscount, care fac parte din distribuţia permanentă.

Serialul „Emily in Paris” este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions şi Jax Media.

Citește și: O descoperire inedită! Șoarecii ar putea fi mult mai importanți decât ți-ai fi imaginat! În stomacul lor s-a găsit bacteria care poate descompune nicotina!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult