- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Este oficial! Târgul de Paște al Capitalei s-a deschis! Unde poate fi vizitat

07 Apr, 17:24 • Constantin Cristina
Târgul de Paște al Capitalei 2023, „Tradiții și Flori de Sărbători” este oficial deschis. Iubitorii de obiceiuri și tradiții pot vizita locul specific sărbătorilor Pascale până pe 17 aprilie 2023.
Este oficial! Târgul de Paște al Capitalei s-a deschis! Unde poate fi vizitat

Târgul de Paște al Capitalei 2023, „Tradiții și Flori de Sărbători” și-a deschis porțile pentru toți doritorii de o plimbare prin aer liber și să fie înconjurat de bunăstare și tradiții specifice, a informat antena 3 CNN.

Vezi și: Primă de Paşte de 3.000 de lei brut pentru mineri înainte de disponibilizări

Târgul de Paște al Capitalei s-a deschis

Mai este foarte puțin până la venirea Paștelui, iar multă lume deja își organizează masa de sărbători. Și așa cum toți își doresc, masa trebuie să fie bogată în mâncare tradițională, iar ouăle roșii să fie nelipsite.

Primăria Municipiului București invită românii să ia parte la acest târg, la ediția din 2023, care s-a deschis oficial pe data de 7 aprilie și va rămâne deschis până pe 17 aprilie, în intervalul orar 10:00-21:00. Târgul se desfășoară în Parcul Regele Mihai I, iar intrarea este gratuită.

„La târg vă așteaptă meșteșugari și producători din toate colțurile țării cu produse tradiționale: ouă încondeiate, ii, icoane pictate, obiecte din piele, ceramică, sticlă și lemn, decorațiuni pentru masa de Paște, cozonaci, prăjituri de casă, pască, produse apicole, etc.

În cadrul acestei ediții publicul se poate bucura și de demonstrații realizate de creatorii tradiționali care vor dezvălui secretele tehnicilor folosite. Cei mai mici dintre vizitatori au destinate ateliere de creație în cadrul cărora vor putea să realizeze decorațiuni tematice. Târgul este deschis până pe 17 aprilie 2023 și poate fi vizitat între 10:00 – 21:00, în Parcul Regele Mihai I, iar intrarea este liberă.”, a transmis Primăria Municipiului București.

Târgul de Paște
Târgul de Paște

De asemenea, în Capitală mai pot fi vizitate și alte târguri cu tematica sărbătorilor Pascale, mai exact:

  • Târgul de Paște la Park Lake – 6-15 aprilie 2023, Bulevardul Liviu Rebreanu, nr 4, sector 3. Copiii participanți pot primi cadouri și se pot distra în cadrul atelierelor cu activități tematice pentru toate vârstele. În perioada 6-9 aprilie, vin ajutoarele Iepurașului, care îi așteaptă pe cei mici cu chef de joacă.
  • Târgul de flori și de Paște – 6-9 aprilie 2023, Parcul Unirii. Este ocazia perfectă pentru a descoperi cele mai savuroase bunătăți tradiționale. În cadrul târgului sunt incluse: cosmetice, cadouri de Paște, dulciuri, haine, băuturi tradiționale, produse hand-made, bijuterii, etc.
  • Târgul de Paște – 14-17 aprilie 2023, în parcul IOR. Activitățile realizate în cadrul acestui târg sunt: vânătoarea de ouă, pictură pe față, ateliere de creație, food truck, hand-made.

Alte articole: Zile libere de Paşte în 2023. Ce vacanță vor avea angajații