- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Gabriela Cristea vrea să dea lovitura în afaceri în 2024. Iată cât costă un cozonac în noul atelier artizanal al prezentatoarei

16 Mar, 20:59 • Bocioacă Bianca
Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gătit în afacere. Vedeta și-a deschis un atelier artizanal, unde pregătește chiar ea cozonaci. Prețurile diferă în funcție de umplutura aleasă.
Gabriela Cristea vrea să dea lovitura în afaceri în 2024. Iată cât costă un cozonac în noul atelier artizanal al prezentatoarei

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi, dar nu negliljează nici bucătăria. Vedeta se filmează adesea în timp ce gătește pentru familia ei, dar și pentru prieteni, iar acum și-a dus pasiunea la nivelul următor. Vedeta și-a deschis propria afacere cu cozonaci pregătiți chiar de ea.

Videoclipul cu rețeta de cozonaci a Gabrielei Cristea a adunat de-a lungul timpului sute de mii de vizualizări pe YouTube. Acum, cei care vor să guste din preparatele sale, o pot face acum, direct de la sursă.

Citește și: Vouchere Paște 2024! Bani de la primărie pentru alimentele necesare pentru sărbători. Câți bani primesc cei mai puțini norocoși în Săptămâna Mare

Prezentatoare TV a anunțat recent că și-a lansat o afacere cu cozonaci artizanali, realizați din ingrediente de calitate, prefătiți cu atenție chiar de ea, în timpul liber.

Pe site-ul oficial, aceasta se mândrește cu faptul că folosește numai ingrediente în produsele sale, „fără aditivi cu o aromă și gust memorabile”.

„Avem controlul deplin al procesului de producție, de la frământare până la ambalare și obținem de fiecare dată un produs proapăt, premium, care se păstrează în condiții optime până la servire”, se mai arată pe site.

Pentru că sunt produși în serii limitate, procesul nu este grăbit, iar cozonacii au un gust, „delicios, echilibrat, ca făcut în casă. Rețeta se bazează pe răbdare, iar uneori, te surprinde și forma inovatoare”, este promisiunea făcută de Gabriela Cristea pe conturile noii sale afaceri.

Gama de cozonaci este una variată și creată pentru a satisface toate gusturile, de la cozonaci cu ciocolată, cremă de gianduia și nuci, până la cei cu fistic sau piure de măr.

Citește și: Tichete sociale de Paşte 2024. Cine sunt beneficiarii și până când pot fi depuse cererile

Cât costă un cozonac făcut de Gabriela Cristea

Prețurile sunt pe măsura rețetelor, dar accesibile pentru toate buzunarele. Pentru cozonacii cu mere, nucă sau caramel sărat prețurile pornesc de la 85 de lei, în timp ce sortimentele mai complexe, cum ar fi cel cu fistic, ajung la 140 de lei. Fiecare cozonac are o greutate de 900 de grame, iar prezentatoarea TV a dat deja startul comenzilor pentru Paște.

„Vreau să vă mulțumesc vouă, celor care ați fost aproape de mine, chiar de la început. Am avut o surpriză foarte plăcută să constantăm că sunteți mulți din comunitatea mea care vă doreați să gutați din bucatele pe care eu le-am tot postat de-a lungul timpului.

Sunt convinsă că am pornit în această călătorie din momentul în care am luat prima tigaie în mână și m-am gândit dacă oare aș putea să gătesc vreodată ceva comestibil pentru mine și uite că lucrurile s-au aranjat încet încet. Am început să fiu pasionată de gătit, să fac rețete din ce în ce mai sofisticate, fără să mi se pară că este un capăt de lume”, a dezvăluit Gabriela Cristea în mediul online, potrivit a1.ro.